20. november 2017
Foto: Arkiv
Foto: Arkiv
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil nær endt i å efter biljagt: Kommunen gør status på bro-skader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil nær endt i å efter biljagt: Kommunen gør status på bro-skader
Fredensborg - 23. oktober 2017 kl. 19:00
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilen, der fredag aften kørte gennem afspærringen til broarbejdet ved Nive Å og næsten havnede i åen, har lavet mindre skader på det nye beton, der var lagt. Det er dog ikke skader, der er særlig omfangsrige og kunne forholdsvist hurtigt mandag ordnes. Det oplyser kommunen, der står for at udskifte broen over Nive Å på Gammel Strandvej i Nivå. Det har dermed heller ikke forårsaget større forsinkelser for broarbejdet, der forventes færdig ultimo december. Kommunen afkræfter altså, at uheldet har forårsaget større skader på broarbejdet, som det ellers omtales på de sociale medier.

Jesper Pallesen, der er pressekoordinator ved Fredensborg Kommune, oplyser, at kommunen er glad for, at uheldet ikke skete inden for arbejdstiden, så uheldet var til fare for de ansatte i entreprenørvirksomheden og afbrød dem i deres arbejde.

Politiet jagtede fredag aften bilisten, som ikke ville konfronteres med politiet. Bilisten overså i sin flugt afspærringen på Gammel Strandvej, hvor der normalt er en bro. Bilens fører kørte derfor ud over byggepladsens kant og havnede med snuden tæt på vandkanten. Politiet fik ikke fat på bilens fører, da vedkommende svømmede over på den anden side af vandet og flygtede derfra.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk