21. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arkitekter: Der er tale om misforståelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitekter: Der er tale om misforståelser
Fredensborg - 09. november 2018 kl. 09:41
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter kritik fra flere foreningsformænd ønsker SLA Arkitekter at udtale sig om deres visionsudviklingsplan for Nivå Havn og Strandpark. De mener, at der er tale om misforståelser, men erkender, at det er en fejl, at der står »flere« møder på side 29 i planen.

arrow Læs også: Dyr rapport: Personlige møder blev ikke holdt som aftalt

- Det er korrekt, at der ikke blev holdt flere møder, som der står i planen, men der var et møde med en repræsentant fra Pingvinerne. Det var dog ikke formanden. Hun var forhindret, lyder det fra Kristoffer Holm Pedersen, der er kommunikationschef hos SLA Arkitekter. Han forklarer, at mødet blev afholdt for Temagruppen for Badefaciliteter og handlede om at at bygge en badeanstalt ude i vandet.

Han forklarer også, at SLA's antropolog ringede rundt til de forskellige foreninger for at høre deres specifikke ønsker og udfordringer tidligt i forløbet.

- Så selvom det er rigtigt, at vi ikke mødtes fysisk, så havde vi faktisk sikret os alle foreningers individuelle input helt fra starten, siger Kristoffer Holm Pedersen.

SLA's fremgangsmåde handlede i højere grad om at arbejde sammen i et fællesskab.

- Vi ville ikke holde individuelle møder med de forskellige foreninger. I stedet lavede vi fokusgruppemøder og en stor samskabelsesworkshop med over 100 deltagere, hvor borgerne i fællesskab skulle finde ud af, hvad de havde brug for. På den måde skulle de arbejde sammen på kryds og tværs, som de så fortsat kan gøre, når vi er færdige med projektet, siger Kristoffer Holm Pedersen. Han forklarer, at man ikke kan få for meget borgerinddragelse, og at der i december skal være et fællesmøde, hvor de seneste input bliver delt.

- Alle skal kunne se sig selv i forløbet. Og hvis de ikke finder formatet passende, så er det jo fint og flot, at kommunen har udvidet projektet, siger Kristoffer Holm Pedersen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede