15. december 2017
Onsdag begyndte nævningesagen mod en 28-årig mand, der er sigtet for manddrab og tre forsøg på manddrab med en lægtehammer. Han nægter sig skyldig men da han den 30. juni forulykkede i en stjålet bil, lå der en lægtehammer under bilens ene vindue. Foto: Allan Andersen
Onsdag begyndte nævningesagen mod en 28-årig mand, der er sigtet for manddrab og tre forsøg på manddrab med en lægtehammer. Han nægter sig skyldig men da han den 30. juni forulykkede i en stjålet bil, lå der en lægtehammer under bilens ene vindue. Foto: Allan Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklaget for drab: »Jeg husker, at jeg klippede hæk og plukkede blomster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklaget for drab: »Jeg husker, at jeg klippede hæk og plukkede blomster
Fredensborg - 21. september 2017 kl. 05:24
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen husker de minutter, hvor en 28-årig håndværkerlærling gik amok med en lægtehammer i en lejlighed i Fredensborg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Lægtehammerdrab ankes: Lærling skal have livstid eller forvaring

Den ene håndværker er død, og den anden fik så voldsomme slag med en lægtehammer, at han intet husker fra overfaldet. Den tredje håndværker husker minutterne op til overfaldet, men ikke selve overfaldet.

Sådan er status efter den første dag i retten i Helsingør, hvor en 28-årig håndværkerlærling er sigtet for manddrab, fire forsøg på manddrab og røveri af særlig brutal karakter. De blodige 90 minutter begyndte i en ejendom i Fredensborg og sluttede med et færdselsuheld nær Slangerup.

I retten fortalte den 28-årige mand, at han intet kan huske fra den 30. juni sidste år.

- Det sidste jeg husker er, at jeg klippede hæk og plukkede blomster i min farmors have, fortalte manden, der var få måneder fra at være færdiguddannet som tømrersvend.

Han nægter sig skyldig, og selv hvis de mange DNA-spor og tekniske beviser er nok til at dømme ham, vil forsvarsadvokat Poul Ege Poulsen henvise til, at han var i en tilstand af sindssyge. En overlevende håndværker kunne i retten fortælle, at mange af kollegerne var utrygge ved at arbejde med den 28-årige, fordi han havde et heftigt temperament.

- Men jeg kan desværre intet huske, det er helt væk, fortalte håndværkeren, der nu er på nedsat tid og døjer med hovedpine i løbet af en arbejdsdag.

arrow Statsadvokat ville have tømrerlærling idømt livstid
13. oktober 2017 kl. 04:22 Opdateret: kl. 22:09
arrow 28-årig lærling idømt 16 års fængsel
12. oktober 2017 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12
arrow Anklager: Han slog for at dræbe og flygtede for at slippe for straf
04. oktober 2017 kl. 08:21 Opdateret: kl. 08:21
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk