25. september 2020
Vinderen blev Daniel er fra Trekløveret - institutionen vandt også i 2017. Blindecenter Bredegaard vandt i 2018, da Dennis sang "Andeby".
gallery icon

Se billedserie

Vinderen blev Daniel er fra Trekløveret - institutionen vandt også i 2017. Blindecenter Bredegaard vandt i 2018, da Dennis sang "Andeby".
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 350 var til et særligt MGP i Fredensborg Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

350 var til et særligt MGP i Fredensborg Hallen
Fredensborg - 04. marts 2019 kl. 14:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Hvad så, Fredensborg Hallen - er I klar?« Stemningen var i top og humøret højt, da de to konferencier John og Morten bød velkommen til Nordsjællands MGP i Fredensborg.

I hallen sad 350 publikummer - udviklingshæmmede og deres familier, fortæller Blindecenter Bredegaard, der arrangerede den musikalske eftermiddag og aften. Seks solister/grupper stillede op med hver tre numre, og de optrædende var særdeles opfindsomme i forhold til både sceneoptræden og tøjvalg. Alle sørgede for - på hver deres måde - at give den max gas på scenen. Mens stemmerne blev talt op, spillede Bredegaards Kenneth Dyrlund op til »sing a long« på sit keyboard og klokken 19.30 blev det afsløret, at det var Daniel fra institutionen Trekløveret, der løb af med sejren og den fine pokal. Sidste år var det Dennis fra Blindecenter Bredegaard, der vandt, og derfor var Fredensborg vært ved dette års MGP.

Har debatten om sexisme taget overhånd?