25. september 2018
Kokkedal var et af de tre første steder, hvor LTF opstod som bande. Nu er 10-12 unge medlemmer godt på vej ud af LTF, hvilket Fredensborg Kommune bekræfter.
Kokkedal var et af de tre første steder, hvor LTF opstod som bande. Nu er 10-12 unge medlemmer godt på vej ud af LTF, hvilket Fredensborg Kommune bekræfter.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10-12 mænd har forladt LTF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10-12 mænd har forladt LTF
Fredensborg - 14. november 2017 kl. 07:21
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I foråret blev 10-12 unge medlemmer hjulpet ud af LTF i Kokkedal, bekræfter Fredensborg Kommune. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Avis: Eks-LTF'ere er på vej til at blive Hells Angels-rockere

Under forårets uro i bandemiljøet i Nordsjælland valgte en stor gruppe LTF-medlemmer fra Kokkedal at smide trøjerne, og de er nu ved at blive hjulpet ud af bandemiljøet.

- Det er vores opfattelse, at det er gået godt - med de udfordringer, der helt naturligt vil være, fortæller Birgit Bagge, arbejdsmarkedschef i Fredensborg Kommune.

Vurderingen er, at det er foregået uden repressalier fra andre afdelinger af indvandrerbanden Loyal to Familia. Der er tale om 10-12 personer, oplyser kommunen.

- Jeg hører, at de hilser pænt på hinanden i området - der er ro omkring det, men det kan selvfølgelig også skyldes, at bandekonflikten i København er ret voldsom i øjeblikket, og at fokus derfor er flyttet derind. Vi ved det ikke præcist, men intet tyder på, at de tidligere medlemmer føler sig jaget i området, oplyser Birgit Bagge.

Siden foråret har der været to forklaringer på, hvad der skete. I Kokkedal fortælles historien om en gruppe unge, der ville ud af bandemiljøet. LTF i København har hele tiden oplyst, at afdelingen i Kokkedal blev ekskluderet fra banden. Nu forsøger LTF at få fodfæste i Nivå.

arrow Derfor udløste skarp ammunition ingen fængslinger
07. december 2017 kl. 05:14 Opdateret: kl. 08:44
arrow Fængslet LTF'er er gangsta-rapper med karriere
12. november 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:44
arrow LTF-unge havde modet til at bryde ud
06. maj 2017 kl. 04:37 Opdateret: kl. 20:16

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk