28. februar 2020
Morten Messerschmidt (DF), der her holder tale til Karlebo Sommerfest sidste år, må konstatere, at partiet får blot seks procent af stemmerne i Karlebo. Foto: Kenn Thomsen
Morten Messerschmidt (DF), der her holder tale til Karlebo Sommerfest sidste år, må konstatere, at partiet får blot seks procent af stemmerne i Karlebo. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1. valgsted har talt op: Karlebo siger...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. valgsted har talt op: Karlebo siger...
Fredensborg - 05. juni 2019 kl. 21:09
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgresultatet på det mindste valgsted, Karlebo, følger landstendensen, men forstærker fremgangen til Konservative og Radikale - og rammer Dansk Folkeparti meget hårdt. Socialdemokratiet må notere sig en lille tilbagegang.

arrow Læs også: Sejr til R ramte rødt parti

SF bliver fordoblet fra 2,8 procent af stemmerne til 4,9, og Venstre er stadig det største parti på »landet« med en lille fremgang til 27,1 procent af stemmerne.

Det Radikale Venstre går frem fra 4,5 procent af stemmerne til 11 procent af stemmerne, og De Konservative går på valgstedet Karlebo fra 5,9 procent til 16 procent stemmerne. Liberal Alliance går fra 21,5 procent af stemmerne til 9,6 procent af stemmerne, og Dansk Folkeparti styrtdykker fra 16,5 procent af stemmerne til blot seks procent. Nye Borgerlige ligger på 2,9 procent, Stram Kurs på 0,9 procent og Enhedslisten og Alternativet er ramt af en mindre tilbagegang. Kristendemokraterne ligger i Karlebo på 1,3 procent af stemmerne.

Der blev afgivet 787 stemmer på Karlebo Kro på Grundlovsdag. Stemmeprocenten på Karlebo Kro var 91,72 procent.

arrow 2. valgsted: K buldrer frem, det samme gør ét andet parti
05. juni 2019 kl. 21:41 Opdateret: kl. 21:41