21. juni 2021
Du kan opleve Hans-Willy Bautz i et direkte zoom-interview 19. februar, hvor han fortæller om sit liv, sit forfatterskab og arbejde med den kommende krimi om Skovtårnsmordet.
gallery icon

Se billedserie

Du kan opleve Hans-Willy Bautz i et direkte zoom-interview 19. februar, hvor han fortæller om sit liv, sit forfatterskab og arbejde med den kommende krimi om Skovtårnsmordet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zoom-interview med krimiforfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zoom-interview med krimiforfatter
Faxe - 11. februar 2021 kl. 14:46

Fredag den 19. februar klokken 14 interviewer skoleleder Lone Rytsel fra DOF-Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted krimiforfatteren Hans-Willy Bautz fra Haslev, der er formand for Forfatterforeningen StORDstrømmen, hvis medlemsskare overvejende kommer fra det gamle Storstrøms Amt.

Det sker på et zoommøde, som man gratis kan se og lytte med på ved at tilmelde sig på e-mailadressen lone@lonerytsel.dk.

Intervieweren vil så sende en invitation til zoom.

Lone Rytsel vil spørge ind til hvem Hans-Willy Bautz er som person og det forfatterskabet, som er udkommet som fire krimier i både Tyskland og Danmark.

En femte krimi på dansk er undervejs. Den handler om Skovtårnsmordet, og her vil Hans-Willy Bautz løfte lidt af sløret og læse op fra de færdige sider. Der vil også blive talt om research og om, hvordan selvoplevelser er blevet flettet ind i romanerne.

Intervieweren vil desuden komme ind på, hvordan coronasituationen har påvirket ham rent menneskeligt, men også hvordan det går ham med at skrive i denne situation, hvor den 74-årige forfatter for det meste holder sig for sig selv.

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og arrangeres af DOF-Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk