14. december 2017
Lars Rasmussen blev overfaldet og slået og sparket i ansigtet, da han, i et humoristisk tonefald, antastede to unge, berusende mænd og sagde, om de ikke skulle tage hjem og sove. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Lars Rasmussen blev overfaldet og slået og sparket i ansigtet, da han, i et humoristisk tonefald, antastede to unge, berusende mænd og sagde, om de ikke skulle tage hjem og sove. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsoffer står frem: Vi har alle et ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsoffer står frem: Vi har alle et ansvar
Faxe - 23. september 2017 kl. 19:15
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Mit brændstof til at stå frem var nu mere det, at vi alle står og kigger uden at gøre noget før det er for sent«, skriver 51-årige Lars Rasmussen til sn.dk på forespørgslen, om vi måtte bringe hans indlæg.

arrow Læs også: De helt unge er også utrygge

Han er den 51-årige mand, der torsdag morgen blev overfaldet med spark og slag i ansigtet, da han mødte to unge, berusede drenge, i Jernbanegade.

Lars Rasmussens indlæg bringes her:

»Kære familie, venner, naboer, bekendtskaber og ikke mindst jer ude på de sociale medier! (Undskyld til alle jer der ikke vidste det, hvis i får et chok)

Jeg skriver mest dette indlæg fordi, der allerede nu her 2 døgn efter overfaldet på mig, render politiske gorillaer rundt og slår sig på brystet og leger stærke mænd, og forsøger at bruge det i et politisk plat spil!

Til jeres orientering var det en "hvid rittersport", og en "mørk rittersport" der syntes jeg skulle bruges som fodbold torsdag morgen!

Samtidigt kan jeg desuden stort set bekræfte hvad der står i diverse lokale medier om min tilstand, og af hændelsesforløbet, dog med den tilføjelse, at jeg mangler et par fortænder (de forsøger at redde den ene men er IKKE fortrøstningsfulde), og at jeg nu kan se og mærke alle de steder jeg brugte til at forsvare mit ansigt med, for spark og slag! Desuden lider jeg stadigt af voldsom hovedpine som kun medicin med trekant på kan holde væk!

Tusind tak til mine redningsmænd der kom mig til undsætning da jeg lå og skreg på hjælp! Og tak til jer der gav førstehjælp! Samtidigt vil jeg ønske 2 unge mænd på 18 og 19 hjerteligt tillykke med, at få »fucket« deres start på voksenlivet godt og grundigt op! Og ikke mindst tillykke til jeres forældre der har bragt disse pragteksemplarer frem til livet, godt gået! I må være umådeligt stolte!

Og Nej jeg får IKKE ondt af jer, uanset hvor meget kattemad i har spist i barndommen, og hvilke følger jeres umotiverede angreb på mig får for jer. Til gengæld tror jeg (endnu) på retssamfundet!

Hvis det her skal bruges til noget politisk, så skal det bruges konstruktivt. Konstruktivt i den retning at der indføres 0-tolerance overfor disse pragtskud af Danmarks ungdom, mens der ryddes op!

Der skal sættes tidligere og mere massivt ind i overfor "ikke i orden adfærd". Vi ser det jo alle sammen hvordan unger opfører sig fuldkommen tåbeligt i en meget ung alder med skrig og råb, mens forældrene ser opgivende til, og vi andre griber jo heller ikke ind!

Jeg ser det på skolerne hvor lærerne ikke må skælde ud på lille Birger, jeg ser det i S-togene hvor voksne mennesker ter sig sindssyge hvis de bliver snuppet i at køre uden billet.

Overalt taler vi grimmere og opfører os grimmere. Det skal vi alle sammen være med til at gøre bedre. Også på de sociale medier! Og hvad hjælper hårdere straffe når ingen fra starten af fortæller hvordan man skal begå sig overfor hinanden, i et åbent og frit samfund?

Det er være voldsoffer - Det er sgu til grin! Selv om der ikke er meget at grine af!

Disse 2 pragteksemplarer der overfaldt mig var ude af politiets varetægt før jeg blev udskrevet af sygehuset!

Jeg måtte tilbringe al tiden alene på skadestuen INGEN tog hånd om mig (Jow jow jeg fik den fysiske behandling der skulle til)

Jeg blev udskrevet til gaden, med 2 tænder hængende ud af kæften og blodindsmurt tøj, med besked om at søge egen tandlæge. (godt jeg havde en mobil så jeg kunne ringe til en kammerat der hentede mig)

Tandlægen håbede jeg havde en ulykkesforsikring "da den her bliver dyr" som hun sagde.

Politiet har ikke kontaktet mig efterfølgende, jeg har ved egen drift kontaktet politiet og har fået et journalnummer, og en aftale om at jeg bliver kontaktet mandag! (Og tak for snakken på skadestuen fra dig hr. Betjent og kollega der var inde og blive behandlet for hundebid, det er sgu ikke jer der fiser den af.)

Mit forsikringsselskab - Ikke samfundet - var dem der i virkeligheden har været mest omsorgsfuld overfor mig som voldsoffer, en anmeldes blanket ankom i min mailboks og tilbud om omgående psykologhjælp mens vi talte i telefonen. Det er sgu da reaktion der vil noget!

Tænk sig, det er kommet så vidt, at der hvor man føler man får omsorg, er et sted man er kunde, ikke der hvor man er borger!

Og mig? Som afdøde Richard Møller Nielsen sagde:

- Et fynsk bøgetræ visner ikke, selvom et svin gnubber sig op ad stammen.«

arrow Politiet har fokus på responstid
27. september 2017 kl. 16:04 Opdateret: kl. 14:14
arrow Politi: Vi sender ikke gadebetjente til København
27. september 2017 kl. 14:05 Opdateret: kl. 14:05
arrow Dørmand om uro i gaderne: Indsæt patruljerende vagtværn
25. september 2017 kl. 18:00 Opdateret: kl. 18:00
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk