27. maj 2020
Der kørers fra Rådhuspladsen til Gisselfeld Kloster, hvor de 46 superbiler vil ankomme fredag den 23. august klokken 10.	Foto: Cool Car Race
gallery icon

Se billedserie

Der kørers fra Rådhuspladsen til Gisselfeld Kloster, hvor de 46 superbiler vil ankomme fredag den 23. august klokken 10. Foto: Cool Car Race
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilde racerbiler på Gisselfeld Kloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilde racerbiler på Gisselfeld Kloster
Opdateret 21. august 2019 kl. 15:40
Faxe - 21. august 2019 kl. 14:35
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag formiddag ruller 46 supersportsvogne til Gisselfeld Kloster, hvor der er mulighed for at se dem.

Alene lyden vil i sig selv være en stor oplevelse. Læg dertil herregårdsomgivelserne, og så selve synet af ikke mindre end 46 supersportsvogne på danske nummerplader i én lang kortege!

Det er hvad du kan opleve nu på fredag den 23. august klokken cirka 10, når Cool Car Race runder Gisselfeld Kloster og parkerer der et par timer frem.

- Det er ottende gang løbet køres til fordel for børn i Danmark, der har brug for en ekstra håndsrækning. CoolUnite-fonden har tidligere hjulpet Børnetelefonen, Lukashuset, Skyggebørn, Ønskeland og Børnehus Nord. Og her i 2019 er det særligt Ønskelands Pausehus for familier til et barn med alvorlig sygdom, der er i tankerne, og der skulle meget gerne komme mere end de 1,5 millioner kroner ind, som Cool Car Race indsamlede i 2018, fortæller løbets mediemand Jacob Lange.

- Som noget nyt er ruten for første gang ikke hemmelig, så der er mulighed for at finde et godt sted på vejen, hvor man kan stå og opleve biler som McLaren 57, McLaren 720S, Lamborghini Aventador Roadster og Ferrari 488 Pista Piloti køre forbi, fortæller Jacob Lange.

Pengene til børnefonden kommer i kassen gennem et temmelig højt deltagergebyr, for det er nogle af landets solide velhavere, der kører i de helt specielle biler.

- Det er faktisk sådan, at der findes flest superbiler pr. indbygger i Region Nordjylland, og nogle gode venner, som har klaret sig godt, gik sammen om at lave løbet, der oprindeligt var lukket og kun blev kørt på Flyvestation Aalborg, siger Jacob Lange.

Bilkortegen med verdens vildeste gaderacerbiler afgår fra Rådhuspladsen i København fredag morgen, og herefter kan man følge bilerne på et livekort på https://coolcarrace.com/routes/ frem mod overnatningen i Aarhus og målet i Aalborg lørdag klokken 16.30.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk