25. september 2020
Bolden er blød og dermed bliver der afleveret meget til hinanden. Derudover bliver der heller ikke tacklet hårdt, så alle kan være med. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Bolden er blød og dermed bliver der afleveret meget til hinanden. Derudover bliver der heller ikke tacklet hårdt, så alle kan være med. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Håndbolden bliver en leg i Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Håndbolden bliver en leg i Haslev
Opdateret 13. januar 2020 kl. 22:08
Faxe - 13. januar 2020 kl. 22:03
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der står små skyer af varm ånde ud i vinterkulden fra mundene på de morgenfriske medlemmer af Haslev Håndboldfitness, og selvom klokken er ni på en lørdag, og temperaturen ikke har sneget sig væsentligt op over frysepunktet, så er der smil på alles læber.

Der bliver pjattet og snakket og så bliver der taget godt imod de fire nye, der er dukket op i anledning af klubbens åbent hus på Håndboldens Dag. Som ny kunne man måske godt have den forventning, at håndboldtræning foregår i hallen i ly for vinterkulden, men der kan man hurtigt få lov til at tro om igen.

Første punkt på programmet er nemlig løbetræning, og det foregår på skolens parkeringsplads.

- Vores aldergruppe er fra 30 til 70 så det er rigtig vigtigt at få varmet ordentligt op. Der er nogle, der ikke kan løbe, og de kan bare gå i stedet. Det vigtige er at man kommer i gang, siger Christian Kopranen, der er formand for Haslev Håndboldfitness.

Under løbetræningen bliver weekendens planer vendt, og det er tydeligt, at klubbens medlemmer ikke kun har håndboldfitness tilfælles.

- Folk kommer og hygger sig, og man møder nogle mennesker, man ikke nødvendigvis normalt ville møde. Vi laver også nogle sociale ting udenfor træningen, hvor vi har været i Skovtårnet eller hjulpet til som p-vagter på Gisselfeld Kloster, og vi har faktisk fået et rigtig godt sammenhold, siger Christian Kopranen.

Du kan se video fra Håndboldens Dag under artiklen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved, Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag den 13. januar 2020.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang til alle betalte dele af sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk