21. maj 2019
Butikschef Lena Klimova ved ikke, om hun skal grine eller græde - af glæde. Kundernes modtagelse af den nye Aldi er overvældende for hende. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Butikschef Lena Klimova ved ikke, om hun skal grine eller græde - af glæde. Kundernes modtagelse af den nye Aldi er overvældende for hende. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Endelig kan Lena byde indenfor i Aldi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Endelig kan Lena byde indenfor i Aldi
Opdateret 03. november 2018 kl. 14:10
Faxe - 03. november 2018 kl. 12:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Matriklen er den samme som altid, men Aldi er en helt ny - og meget større - butik. Lørdag morgen blev dørene slået op til gensynsglæde og gode tilbud.

Lena Klimova har arbejdet nærmest i døgndrift de seneste to uger for at få alt på plads til åbningen. Der er ikke bare tale om en ny butik, der er også tale om et helt nyt koncept.

Mere bakeoff, mere økologi og mere frisk frugt og grønt.

- Jeg er bare så stolt og taknemmelig over mit personale. Jeg har det bedste personale. Jeg kunne aldrig gøre det her uden dem, konstaterer Lena Klimova.

Indenfor står kunderne i kø. Tre køer. Langt ned i forretningen.

- Vi har alle tre kasser åbne - og nogle af de hurtigste og mest garvede til at betjene dem. I den gamle butik havde vi kun to kasser. Det er helt vildt. Jeg ved ikke, om jeg skal smile eller græde, så jeg gør begge dele, siger butikschef Lena Klimova.

I dagens anledning står personale også klar til at pakke kundernes varer i poser. Udenfor vanker der kaffe og rundstykker. De første mange kunder fik en buket roser med sig hjem.

Men kunderne bliver bare ved og ved med at komme.

Den allerførste indenfor var i øvrigt Søren Bøgh Vinther. Han flyttede til Faxe i april og har savnet Aldi mens der har været lukket de seneste måneder.

- Det er bare så dejlig let, at butikken ligger lige her i nærheden af, hvor vi bor. Det var helt naturligt her vi begyndte at handle, da vi flyttede hertil, fortæller Søren Bøgh Vinther.

Han ledte egentlig ikke efter noget særligt. Men han var alligevel vågen og ville gå en tur - og så endte han altså forrest i køen til at komme ind og se den helt nye Aldi.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved mandag 5. november.

Du kan fra mandag og frem købe adgang til at læse hele artiklen - og slå dig løs i resten af vores betalte Plus-univers på sn.dk - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for en 24-timers-adgang.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk