18. juni 2019
Der var stor glæde i HTT ved uddelingen af velkomstprisen.
Der var stor glæde i HTT ved uddelingen af velkomstprisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkomstpris til HTT ældreidræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkomstpris til HTT ældreidræt
Opdateret 08. februar 2019 kl. 14:01
Faxe - 08. februar 2019 kl. 13:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 30. januar fik HTTs aktiv voksenidræt/ældreidræt besøg af Tim Lynnerup Christensen fra DGI Storstrømmens Gymnastik og Fitness.

arrow Læs også: - Det er ugens bedste dag

Det skete i forbindelse med en minikonkurrence udskrevet for gymnastikforeningerne i de seks kommuner under DGI Storstrømmen. Konkurrencens tema var: Hvordan byder I nye i din forening velkommen? Årsagen til Tim Lynnerup Christensens tilstedeværelse denne onsdag var da også, at HTTs ældreidræt havde vundet prisen, som bestod af blomster, bolcher, nogle flasker - som efter træningen blev nydt i klublokalet - samt berømmelse og masser af Facebook-reklame.

Sanne Honoré, som var med til at starte HTTs ældreidræt i 1998, havde indstillet denne gruppe af ældre til at modtage prisen ved at fremhæve, hvordan alle instruktører og hjælpere i begyndelsen fik den rolle at byde nye deltagere velkommen, men efterhånden blev det en naturlig del for alle "gamle" deltagere at sørge for, at nye følte sig velkommen og lærte andre i gruppen at kende og på den måde fik et godt netværk.

Det sociale betyder meget. Der er da også altid god tilslutning til fælles arrangementer såsom sommerudflugt, julefrokost, sæsonafslutningsfest, fællesspisning efter opvisning, foredrag og oplæg af forskellig art. Senest er 57 af deltagerne blevet demensvenner efter at have deltage i en workshop i forlængelse af onsdagstræningen.

Det betyder, at der nu er ekstra fokus på den gode velkomst, og at deltagerne udover at føle sig hjemme også har øje for at kunne rumme deltagere, der ikke er helt friske. Det skal være sjovt at gå til motion, og det prøver alle på holdet at efterleve.

Siden 1998, hvor opstarten af ældreidrætten løb af stablen, er aktiviteten vokset og vokset fra omkring 40 medlemmer til nu omkring 130 medlemmer. I snit kommer der 90-95 deltagere hver onsdag, og 30. januar var der 91 aktive medlemmer, som overværede prisuddelingen.

arrow Kom til »Farmors Gymnastik«
13. oktober 2015 kl. 13:16 Opdateret: kl. 13:16
arrow Syngende gymnaster fik initiativprisen
30. april 2010 kl. 16:00 Opdateret: kl. 16:00
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk