17. maj 2021
Der var adskillige demonstranter mødt op foran det tidligere rådhus i Rønnede for at lufte deres utilfredshed. Foto: Morten Overgaard
Der var adskillige demonstranter mødt op foran det tidligere rådhus i Rønnede for at lufte deres utilfredshed. Foto: Morten Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg opgiver: Prikkerunderne fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg opgiver: Prikkerunderne fortsætter
Faxe - 02. december 2015 kl. 13:43
Af Morten Overgaard

Uddannelsesudvalget kunne ikke blive enige, så den nuværende struktur med prikkerunder bliver fortsat hverdag for eleverne.

Alle politikerne var ellers enige om, at der skulle findes et alternativ til den nuværende model, men det lykkedes ikke, da udvalget holdt møde tirsdag aften.

- Der var ikke politisk flertal for noget andet, og vi vil ikke stå i en situation, hvor vi stemmer noget igennem uden et bredt flertal, for så er det ikke langtidsholdbart, siger formanden for uddannelsesudvalget, Jonas Kristinsson (V).

Udvalget har nu givet administrationen beføjelser til at varetage klasserunderne i fremtiden, uden at det kommer med som et punkt på udvalgets dagsorden.

Det falder ikke i god jord hos Borgerlistens Martin Hillerup. Han mener, at flertalsgruppen med den beslutning fralægger sig det ubehagelige ansvar.

- Det er den største omgang håndvask, jeg nogensinde har været med til. Det er direkte pinligt, siger Martin Hillerup.

Det kan udvalgsformand Jonas Kristinsson dog ikke nikke genkendende til.

- Jeg synes ikke det er at lægge ansvaret fra sig. Der er stadig ikke penge til at rulle skolestrukturen tilbage, og derfor ser jeg ikke nogen grund til, at det skal med på dagsordenen hver gang, sier han.

Som løsning på problemet med børn, der ikke kan starte på den skole, der ligger tættest på deres hjem, foreslår udvalget efter mødet, at man laver en pulje på 1,5 millioner kroner om året til oprettelse af tre ekstra nulte-klasser.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk