<
24. juni 2021
Bjarke Falgren indleder Folk i Hønsehuset den 20. juni
gallery icon

Se billedserie

Bjarke Falgren indleder Folk i Hønsehuset den 20. juni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommersang på Møllegården vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommersang på Møllegården vender tilbage
Faxe - 14. maj 2021 kl. 11:39

Folkemusikkoncerterne på Møllegården - også kaldet Folk i Hønsehuset - vender tilbage denne sommer.

Ventetiden er ovre. Foreningen Sommersang på Møllegården byder igen på folkemusik fra hele verden. Forberedelserne er i fuld gang og der er taget højde for diverse restriktioner og afstandskrav således at koncerterne kan gennemføres med fokus på musikken i trygge rammer for alle.

Der bydes på tre enkeltkoncerter og en hel dag med ,,Sommergang på Møllegården". Første koncert er med violinist og flerdobbelte Danish Music Award-modtager Bjarke Falgren, hvorefter visesanger Søren Krogh følger op i september. Også han kan bryste sig af titlen som Danish Music Award-modtager.

Meget passende afslutter Erik Grip sæsonen til november også med en pris i baghånden. Erik Grip modtager til somme den danske Folkemusikpris i forbindelse med dette års Skagen Festival.

En hel dag med Sommersang
Midt i rækken af folkemusikkoncerter finder man foreningens flagskib Sommersang på Møllegården der afvikles den 1. august. Programmet offentliggøres i juni måned i forbindelse med Bjarke Falgrens koncert.

Folk i Hønsehuset og Sommersang på Møllegården er startet af musikerne M.C. Hansen og Anders Roland samt Aleks Jensen, indehaver af Møllegårdens Dyretilbehør og aktiv i Eskilstrup Kulsvierlaug.

Billetter til koncerterne kan købes hos Aleks og Kamma i Møllegårdens Dyretilbehør, Eskilstrupvej 37 ved Rønnede og på billetto.dk

Koncerterne
20. juni 14.00 Bjarke Falgren

1. august Sommersang på Møllegården

5. sep. 14.00 Søren Krogh
25. nov. 19.00 Erik Grip

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk