21. januar 2019
Man skulle som minimum huske at have gumistøvler og regntøj på, hvis man skulle krydse »søen« på cykelstien mellem Faxe og Rønnede fredag. Der var minimum 20 centimeter dybt det dybeste sted på stien, og vandet på marken ved siden af varslede at lægge mere oveni.
gallery icon

Se billedserie

Man skulle som minimum huske at have gumistøvler og regntøj på, hvis man skulle krydse »søen« på cykelstien mellem Faxe og Rønnede fredag. Der var minimum 20 centimeter dybt det dybeste sted på stien, og vandet på marken ved siden af varslede at lægge mere oveni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal man tage kajak eller slæde bag på cyklen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal man tage kajak eller slæde bag på cyklen?
Faxe - 06. januar 2018 kl. 12:56
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Vand på vejen«. Jo, det var ikke til at tage fejl af, at de trekantede vejskilte med udråbstegn på mente det alvorligt, hvis man kom cyklende på cykelstien mellem Faxe og Rønnede i denne uge.

De seneste dage har da også budt på rigtig meget regn, og det har været mere, end den nærliggende mark har kunne suge i sig.

Det har nu resulteret i, at flere meter af cykelstien, i lavningen over for Lystrup Gods, er oversvømmet.

DMI lover frostvejr fra natten til søndag og til et stykke ind i mandag. Det betyder formentlig, at den nye »sø« bliver forvandlet til en skøjtebane.

Betyder det mon så, at cyklister, der skal køre her, må tage kajakken eller slæden bag på cyklen?

Eli Jacobi Nielsen (DF), formand for teknik- og miljøudvalget, står over for en af sine første opgaver på posten, og det er ikke så nemt at lave en permanent løsning på problemet lige nu og her, forklarer han.

- Jeg er opmærksom på problemet. Lidt kækt kunne jeg jo sige, at man burde have stemt imod cykelstien i første omgang, men det er nok lige sent nok. Jeg har været i kontakt med teknisk afdeling, og der er lagt en plan sammen med lodsejeren Lystrup Gods, som ejer marken, hvor vandet står ud fra. De skal i gang med dræning af marken, som så skal trække vandet væk. Det er bare lidt en catch 22 (paradoksal situation red.), for de kan ikke komme i gang så længe jorden er blød og fugtig, som den jo må siges at være i øjeblikket, siger han.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved lørdag den 6. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk