22. marts 2019
Branden ødelagde Shoppen 23. februar 2018. På lørdag åbner den igen. Foto: Torkild Svane Kraft
Branden ødelagde Shoppen 23. februar 2018. På lørdag åbner den igen. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shoppen genåbner efter branden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shoppen genåbner efter branden
Faxe - 09. juli 2018 kl. 08:32
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tændt cigaret i et askebæger var fredag den 23. februar 2018 årsagen til, at »Shoppen« på Lægårdens Camping udbrændte totalt.

Men nu er genopbygning af forretningen nået så langt, at familien Storm kan åbne Shoppen igen lørdag den 14. juli klokken 12. Og når snoren klippes over, så er det til en større forretning med et større sortiment.

- Vi har valgt at udvide med 220 kvadratmeter, så vi kan servere mere mad og flere sandwich. Brunch til vores bed and breakfast gæster er noget af det, der efterspørges, som vi vil kunne imødekomme, fortæller Henrik Storm.

- Vi har bestemt kunnet mærke på områdets kunder, at de har fravalgt os i lukkeperioden, men det er vores forventning, at de vil vende tilbage. Vi har været i den situation, at vi ikke engang har kunnet sælge is, fordi det krævede fødevaremyndighedens godkendelse. Vi kunne ellers have sprøjtet is ud af Shoppen den seneste måned, hvis vi havde haft åbent, så der er noget at indhente, siger Henrik Storm og tilføjer, at Shoppens faste medarbejder Bettina er klar med gode åbningstilbud på lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk