16. april 2021
Det er svært at forestille sig, men den 13. marts står der altså en funklende ny butik her - forsikrer Henrik Ingerslev. 

Foto: Torkild Svane Kraft
Det er svært at forestille sig, men den 13. marts står der altså en funklende ny butik her - forsikrer Henrik Ingerslev. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shell i Rønnede under forvandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shell i Rønnede under forvandling
Opdateret 08. marts 2021 kl. 14:18
Faxe - 08. marts 2021 kl. 14:16
Af Torkild Svane Kraft

Lige nu kan man kun købe benzin og diesel hos Shell i Rønnede. Kiosken er lukket indtil den 13. marts.

Og det kan man godt forstå, altså at kiosken er lukket, for i skrivende stund er der intet i lokalet. Alt inventar er væk, gulvet og loftet er fjernet og en væg er væltet, hvorefter håndværkere går i gang med genopbygningen.

Og der bliver tale om en meget flot butik, fortæller Henrik Ingerslev der er administrator på Shell-butikker i Stege, Ørslev og Rønnede - butikker der er ejet af Thomas Stecher, der iøvrigt også er partner i Møns Bryghus.

Gitte Munch er ansat som bestyrer på Shell i Rønnede, og øvrige medarbejdere er allerede ansat, fortæller Henrik Ingerslev.

I den nye butik, der indrettes meget smagfuldt, vil man kunne finde almindelige kioskvarer og desuden opgraderes ,,madsektionen" kraftigt. Når Shell åbner vil man blandt andet kunne købe frisklavede sandwich og lækre burgere.

Udover en gennemgribende renovering af butikken, flyttes vaskehallen ind hvor der tidligere var værksted, mens pladsen hvor vaskehallen ellers har været, vil blive anvendt til lager for butikken.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk