26. marts 2019
Gøgsmosen i Rønnede plejer som på billedet her at være grøn og frodig på denne årstid, men i år er græsset knastørt. Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

Gøgsmosen i Rønnede plejer som på billedet her at være grøn og frodig på denne årstid, men i år er græsset knastørt. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sankthans er aflyst i Rønnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sankthans er aflyst i Rønnede
Opdateret 21. juni 2018 kl. 12:26
Faxe - 21. juni 2018 kl. 11:54
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Midt- og Sydsjællands Brand og Redning har givet grønt lyst, dog med restriktioner, til at tænde op i sankthansbålene i Faxe Kommune på lørdag, så har blandt andre Netværk Rønnede ikke tage chancen med åben ild i det tørre græs ved Gøgsmosen og har netop aflyst deres sankthansarrangement.

- Vi har ingen regn haft i Rønnede i seks uger, måse bare få millimeter, og så blæser det meget. Bålet vil også være tæt på en stor hundeskov og arealet er i det hele taget ret åbent, så selv om vi har indhentet de fornødne tilladelser til arrangementet, så vi turde simpelthen ikke at tage chancen og risikere at brænde Rønnede af, siger Merete Toylsbjerg, formand for Netværk Rønnede.

Netartiklen her er en forkortet udgave af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved torsdag 21. juni.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink.

Det koster en 20'er for en dags-adgang

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk