29. oktober 2020
- Man kan ikke lave sjov med sexisme og seksuelle krænkelser, siger gruppeformand og medlem af byrådet i Faxe for Socialdemokraterne, Camilla Meyer.
- Man kan ikke lave sjov med sexisme og seksuelle krænkelser, siger gruppeformand og medlem af byrådet i Faxe for Socialdemokraterne, Camilla Meyer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-formand: Borgmesteren opfører sig uværdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-formand: Borgmesteren opfører sig uværdigt
Opdateret 14. oktober 2020 kl. 17:20
Faxe - 14. oktober 2020 kl. 17:15

Borgmester Ole Vives opslag på de sociale medier er stødende og nedværdigende, lyder kritikken fra Socialdemokratiets gruppeformand i Faxe Byråd, Camilla Meyer.

arrow Læs også: Borgmester ændrer omstridt opslag på sociale medier

Siden Venstre-borgmester Ole Vive i mandags lagde sine kommentarer om krænkelser i De Radikales folketingsgruppe ud på de sociale medier, har det regnet med kritik ned over Venstre-borgmesteren.

Hvad borgmesteren selv kalder et humoristisk indslag, får i den grad hug - ikke kun fra de brugere, der på Facebook og Twitter kritiserer hans tilgang til sexisme og krænkelser. Men også fra politikere i Ole Vives eget byråd.

En af kritikerne er gruppeformanden hos Socialdemokraterne i Faxe Byråd, Camilla Meyer.

- For mig at se, er det her ikke et tema, man kan lave sjov med. Det er uværdigt for en borgmester at forsøge at lave sjov med den her vigtige debat, siger hun.

Selvom borgmesteren har forklaret, at han er imod sexisme og krænkelser, kan ordlyden i hans opslag fra i mandags på Twitter og Facebook skabe forvirring, mener hun.

- Det kan jo misforstået. For nogen er den her udtalelse stødende og giver grund til unødig tolkning, siger Camilla Meyer.

Tilføjet:

Avisen har forsøgt at få uddybende kommentarer fra borgmester Ole Vive. Det har ikke været muligt. Han skriver i en sms, at han har travlt med:
»(...) at tage mig af en alvorlig situation med markant stigende smitte med corona i min kommune, så jeg håber, I har forståelse for, at det er det, jeg prioriterer og bruger min tid på.«

Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra gruppeformand hos Venstres byrådsgruppe i Faxe, Michael Rosendahl eller folketingsmedlem og ligestillingsordfører i partiet, Fatma Øktem.

arrow Borgmester: Undskyld til dem, jeg har klappet i røven
14. oktober 2020 kl. 13:12 Opdateret: kl. 15:38
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk