18. januar 2019
Til hverdag er hun pædagog på Nordskovskolen og i SFO?en. Men til skolefesten var hun mildt sagt skrækindjagende. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Til hverdag er hun pædagog på Nordskovskolen og i SFO?en. Men til skolefesten var hun mildt sagt skrækindjagende. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Riddere, drager - og livsfarlige pædagoger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Riddere, drager - og livsfarlige pædagoger
Opdateret 08. februar 2018 kl. 19:25
Faxe - 08. februar 2018 kl. 12:28
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Elever fra 0.- og 1. klasse skal have en voksen med«. Teksten står på skiltet ind til SFO'ens spøgelseshus.

Ja, ja, tænker de nye forældre. Hvor slemt kan det være. Det er trods alt de søde pædagoger, der står for netop denne del af skolefesten.

Well. Slemt nok til at nogle af de yngste børn blev båret ud af det mørke rum, hvor der angiveligt gemte sig både zombier og døde dyr.

Spøgelseshuset er - som langt størstedelen af aktiviteterne ved skolefesten på Nordskovskolen - tradition.

Derfor kan de ældre elever også med glad forventning stille sig i kø til flødebolle-kast og colaflaske-bowling i indskolingen. De har prøvet det før; måske går det bedre i år end sidste år.

Men den store attraktion ved skolefesten er teaterstykket. Fremført af elever fra ottende. Årets stykke bærer titlen K'night fever. Og med lidt tungebrækkende undersættelser og sproglige misforståelser er det en sammensmeltning af middelalderens klassiske drama: Prinsessen er blevet bortført og skal reddes - og så en række gode 1970'er hits.

Som i så mange andre eventyr, så skal hovedpersonerne så grueligt meget igennem, inden prinsessen med de mange lus bliver reddet; ikke bare fra Den Sorte Stempelridder, men også fra dragen.

Den store helt viser sig at være Sir Athjuu og hans tro væbner, der ellers er noget så glemsom.

Og mens de yngste elever og deres forældre gik hjem, så festede de store elever videre i klasse-lokalerne i udskolingen med blandt andet »Just Dance«, de dystede i at sidde længst på rodeotyr, og de spiste hjemmebagt kage og nypoppede popcorn i posevis. Og torsdag, der sov de længe.

Artiklen her bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 8. februar og i Sjællandske Næstved fredag 9. februar.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk