22. oktober 2019
Der har været knald på for at få det sidste færdigt i salonen til åbningen, men torsdag kunne Kåre Stigel endelig byde  indenfor i sin nye frisørsalon, der ligger i Faxe Sundhedscenter. Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

Der har været knald på for at få det sidste færdigt i salonen til åbningen, men torsdag kunne Kåre Stigel endelig byde indenfor i sin nye frisørsalon, der ligger i Faxe Sundhedscenter. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råt, rart og roligt i Kåres nye frisørsalon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råt, rart og roligt i Kåres nye frisørsalon
Faxe - 07. december 2018 kl. 12:12
Af Af: Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Altså der mangler lige lidt med vandtilslutningen - det får Kåre jo brug for, når han skal vaske og farve hår, men det bliver fixet i morgen, fortæller Janus Berg, der er gift med Kåre Stigel. De to kreative mænd har selv stået for udsmykningen af Kåres nye økologiske frisørsalon, der åbnede på Faxe Sundhedscenter torsdag eftermiddag.

De gamle vægge med klinker er nu beklædt med det fineste træ, bordene i salonen er i rå træbjælker og det er helt bevidst, for når man er økologisk bevidst, så skal tingene passe sammen, hele vejen rundt.

- Det er et råt, men også meget naturligt look, og så skal det samtidig gerne være roligt og rart at være her. Jeg er meget meget tilfreds medresultatet, og jeg glæder mig til at tage imod mine kunder her, siger Kåre Stigel.

Her i starten har han som udgangspunkt kun åbent i salonen om mandagen, fra klokken 9-17, men han er også ret fleksibel i forhold til kundernes ønsker. Han arbejder dog også stadig inde i en salon i København, så det hele skal gerne kunne gå op, som han forklarer det.

- Vi er mange nye her på gangen - Mette-gangen, har jeg fået at vide, den hedder, for her bor mange virksomheder, der drives af en »Mette«. Men nu flytter flere fra min familie også snart ind i nogle af lokaler her - min kusine, og min anden kusines mand, der er fotograf bor her allerede, så måske skal vi gå efter at blive nok til at kunne kalde den Stigel-gangen fremover, griner Kåre Stigel.

Artiklen her bringes også i Sjællandske Næstved, Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag 7. december.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns adgang til e-aviserne og det betale Plus-univers på sn.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk