17. januar 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet havde en travl aften i Rønnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet havde en travl aften i Rønnede
Faxe - 04. januar 2021 kl. 11:29
Af Anders Petri

Der var nok at lave for politiet, da de tjekkede billister i to og en halv time i områdets omkring Rønnede. Færdselspolitiet kontrol ved Rønnede foregik den 30. december fra klokken 17.20 og frem til klokken 19.50, og det endte med i alt elleve sigtelser.

Fem af sigtelserne gik på trafikanternes hastighed, og fire af dem står til et klip i kørekortet. Trods et nyerhvervet kørekort havde den ene af billisterne tidligere fået i klip i kørekortet indenfor de sidste tre år. To klip på under tre år med et nyt kørekort er nemlig lig med et kørselsforbud.

En anden billist blev målt til at køre 122 km/t på en strækning, hvor den tilladte hastighed maksimalt er 70 km/t. Det resulterede i en betinget frakendelse af kørekortet.

Kontrollen omkring Rønnede afslørede også flere trafikanter - to billister og en knallertfører - der var taget af sted uden tilladelse til at føre køretøjet. Knallerten var desuden hverken indregistreret eller forsikret og kunne derudover køre noget hurtigere, end loven tillader. Det blev også takseret til en betinget frakendelse af kørekortet.

De øvrige sigtelser spreder sig ud på en, der blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke havde kørekort. En anden blev sigtet for at lave hjulspin, en for at have efterladt sin bil med nøglerne i, en for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og en for at køre ud, hvor der var udkørsel forbudt.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk