15. februar 2019
Genrefoto
Genrefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pistol-frygt sendte politiet på menneskejagt i landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pistol-frygt sendte politiet på menneskejagt i landsby
Opdateret 19. januar 2018 kl. 21:18
Faxe - 19. januar 2018 kl. 20:15
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var frygten for en pistol, der fredag aften sendte et større politi-opbud til landsbyen Terslev lige uden for Haslev.

- Første melding gik på trusler med pistol. Det er derfor, vi var så massivt til stede, forklarer vagtschef Jens Frederiksen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ved 21-tiden fredag aften.

Flere vidner fortalte at patruljebiler ved 19-tiden dels holdt ved Terslev Skolevej, dels kørte rundt i Terslev. Betjente med hunde har været ved Brugsen og i private haver i Terslev.

- Vi ledte efter to personer, der tidligere på aftenen stak af fra en patrulje på Terslev Skolevej, forklarer Jens Frederiksen.

Vidner i byen fortæller, at indfaldsvejene til Terslev var spærret af patruljebiler. Ifølge samme vidner er der tale om en mindre, blå bil; formentlig en Peugeot 307.

- Der var tre personer i bilen, da patruljen antraf dem. Af dem har vi fanget én, han skal nu afhøres, forklarer Jens Frederiksen

De sidste to eftersøgte personer er endnu ikke fanget, men ved 20.30-tiden kørte de sidste patruljer retur fra Terslev.

- I løbet af aftenen er det blevet klart, at der vist ikke alligevel var tale om en pistol, derfor er vi væk nu, forklarede Jens Frederiksen ved 21-tiden fredag aften.

Vidner i Terslev fortæller, at der tidligt fredag aften var anmeldt igangværende indbrud i byen. En kvinde blev mødt af tre mænd, der løb mod hendes bil mens de råbte politi, politi.

Mændene skulle angiveligt have forsøgt at stjæle bilen, men nåede det ikke inden en mand kom til stedet og fik dem skræmt væk. I løbet af det intermezzo var der tvivl om, hvorvidt der blev truet med en pistol, eller blot sagt ordene pistol.

- Vi har undersøgt den bil, vi standsede på Terslev Skolevej, og som de tre mænd undløb fra. Der er ikke umiddelbart noget i eller ved bilen, der kan knyttes til nogen kriminelle forhold, siger Jens Frederiksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk