17. oktober 2019
Finansieringen til udsigtstårnet på Camp Adventure er på plads. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Finansieringen til udsigtstårnet på Camp Adventure er på plads. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Økonomi på plads: Udsigtstårnet åbner til efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomi på plads: Udsigtstårnet åbner til efteråret
Faxe - 12. februar 2018 kl. 22:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Camp Adventure har fået finansieringen på plads for det kommende 45 meter høje udsigtstårn. Det finansieres af bl.a. Vækstfonden og egne midler, skriver virksomheden i en pressemeddelelse mandag.

Kontrakten med det sydsjællandske entreprenørfirma LEVI blev underskrevet 9. februar. Det bliver Levi, der skal opføre det allerede verdenskendte tårn, som er tegnet af Tegnestuen EFFEKT.

Projektet er finansieret ved 43 procent lån fra Vækstfonden, 23 procent lån fra Nordea, samt 34 procent fra Camp Adventures ejere.

I Pressemeddelelsen står der også, at man forventer at kunne indvie udsigtstårnet i oktober eller november 2018.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen, der i september sidste år var på rundtur til blandt andet Camp Adventure, udtaler i den forbindelse:

- Udsigtstårnet har potentiale til at blive et ikon på Sydsjælland. Det er et ambitiøst projekt, som forhåbentlig kan være med til at skabe vækst i turismen i hele regionen. Vi ved, at turister går efter kvalitetsoplevelser og gerne vil have noget ekstraordinært, og jeg synes, at projektet ser spændende ud, og jeg håber, det kan bidrage til at gøre Sjælland til en mere attraktiv turistdestination.

Udvidelsen er finansieret via Camp Adventures ejergruppes egne midler og lån fra Vækstfonden og Nordea. Om Vækstfondens engagement i projektet siger erhvervskundechef Jonas Kristiansen:

- Det nye tårn, som Camp Adventure står bag, er et spændende projekt, som både har stort potentiale som attraktion og kan blive en rigtig god forretning. I Vækstfonden er vi glade for at være den brik, der har fået den samlede finansiering til byggeriet på plads.

Det kommende tårn er det første af sin slags i Skandinavien, og med en så stor investering tager Camp Adventure et kæmpe skridt videre fra hidtil at være Danmarks største klatrepark med 10 trætopbaner.

Om den nye udvidelse siger forretningsudvikler Kasper Larsen hos Camp Adventure:

- Vi bliver den første af sin slags i Skandinavien. Det er spændende at være first mover på noget, men selvfølgelig også usikkert omkring besøgstal. Vi kan skelne til lignende attraktioner i udlandet og se på deres besøgstal og så håber vi ellers, at der kommer cirka 100.000 om året hos os.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk