21. november 2017
Står det til den lokale hospice-forening, så kommer der seks hospice-pladser ved Faxe Sundhedscenter. Foto: Kathrine Harvey
Står det til den lokale hospice-forening, så kommer der seks hospice-pladser ved Faxe Sundhedscenter. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kamp om hospice-pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kamp om hospice-pladser
Faxe - 17. marts 2017 kl. 13:30
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidst, der skulle fordeles hospice-pladser på Sjælland, var Faxe, Borup og Stevns på tale - men pladserne gik til Hospice Sjælland i Roskilde og til Svanevig Hospice ved Bandholm på Lolland.

Torsdag gav Sundheds- og Ældreministeriet besked om, at der inden udgangen af maj kan søges om oprettelse af yderligere syv hospicepladser på landsplan.

De pladser vil hospiceforeningen i Faxe gerne lægge billet ind på. For fem år siden var en placering af hospice-pladser i forbindelse med Faxe Sundhedscenter også indstillingen fra administrationen i Region Sjælland - men Regionsrådet ville det altså anderledes.

- Det er en helt optimal placering i en by, med allehånde sundhedspersonale i nærheden og alligevel smuk natur lige uden for vinduerne, siger Ivan Lilleng (C), fra Hospiceforeningen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag 17. marts og i Sjællandske Næstved lørdag 18. marts.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk