7. juli 2020
Man tjekker ind via en skærm i midten af lokalet - lige inden for døren, og så kan man sidde behageligt og vente, indtil ens sagsbehandler indbyder til møde.
gallery icon

Se billedserie

Man tjekker ind via en skærm i midten af lokalet - lige inden for døren, og så kan man sidde behageligt og vente, indtil ens sagsbehandler indbyder til møde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny, indbydende borgermodtagelse på Tingvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny, indbydende borgermodtagelse på Tingvej
Faxe - 01. december 2019 kl. 06:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag eftermiddag greb formanden for teknik- og miljøudvalget i Faxe Kommune, Eli Jacobi Nielsen (DF), saksen og klippede snoren ved indgangen til Tingvej 7 i Haslev.

Her blev den nye borgermodtagelse nemlig indviet ved en lille festlig lejlighed, hvor medarbejderne var samlet for at markere det færdige byggeri. The FSU Band fra Faxe Sociale Udviklingscenter lagde et godt, musikalsk baggrundstæppe til den lille fejring.

- I har taget ombygningen med oprejst pande og godt humør, og nu er der stærkt forbedrede forhold for både borgerne og jer som ansatte, sagde Eli Jacobi Nielsen.

- Det er et livligt hus her på Tingvej 7. Det er jo et sted, folk kommer for at komme i kontakt med jobcentret, jobrehabiliteringscentret, socialcentret, pladsanvisningen, og ind imellem kommer der folk, der skal aflevere hjælpemidler. Det er et af de steder, borgerne komme og møder kommunen face-to-face, så at sige. Og det er oplagt, at når borgerne skal møde kommunen, er det vigtigt, at de fra første punkt får en positiv oplevelse. At de kommer ind i nogle indbydende lokaler hvor de kan føle sig godt tilpas fra starten af, sagde Eli Jacobi Nielsen.

Der er da også gået mange tanker i at indrette lokalet, så det er både tidssvarende og indbydende.

Man tjekker ind via en skærm i midten af lokalet - lige inden for døren, og så kan man sidde behageligt og vente, indtil ens sagsbehandler indbyder til møde i det rette lokale i bygningen. Der er selvbetjeningsløsninger, en borger-pc og skærme med jobopslag. Og så er det flinke personale altid klar med gode råd og vejledning, som Eli Jacobi Nielsen tilføjede, før han klippede snoren.

- Det er en borgermodtagelse, vi kan være stolte af. Jeg er sikker på, at I og borgerne vil være glade for den i mange år fremover, sagde han.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk