14. april 2021
Direktør Michael Gyldenstrand har arbejdet med markedsføring og rådgivening i mere end 10 år.
gallery icon

Se billedserie

Direktør Michael Gyldenstrand har arbejdet med markedsføring og rådgivening i mere end 10 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nettet styrker de fysiske butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nettet styrker de fysiske butikker
Faxe - 07. september 2017 kl. 10:09
Af Nikolaj Rasch Skou

Iværksætterne Anders Baunsgaard, Michael Gyldenstrand og Søren Lylloff har stiftet internetvirksomheden Handl-Lokalt.dk, der skal fastholde et lokalt alternativ til store landsdækkende webshops og håndværkere fra andre byer eller landsdele.

Metoden er CEO-optimering, så lokale butikker og håndværkere - i fx en by som Haslev - kommer ud øverst, når man Googler en vare eller en tjenesteydelse.

- De handlende har været forvænte med, at kunderne er gået ind i deres forretninger for at blive inspireret, og så har handlet der, hvor de har fundet de bedste varer og den bedste service. Men i dag starter handlen for mange kunders vedkommende som en virtuel strøgtur på nettet, hvor de så finder ud af, hvor de kan købe varen. Og hvis den lokale detailhandel ikke kommer frem på Google, så går man glip af kunderne, siger Søren Lylloff.

- Flere end 4.000 butikker er lukket siden 2012, men folk vil gerne bevare handelslivet i deres egen by. Derfor vil vi flytte handlen tilbage i den lokale gade. Ofte får forbrugeren bare ikke muligheden, når så mange danske detailforretninger er usynlige på nettet. Forbrugerne bruger i dag ikke ret meget tid på at ose ude i byen. Deres fritid er helliget aktiviteter, børn og familie, siger Michael Gyldenstrand.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk