16. maj 2021
Geomuseum Faxe er et af de mange tilbud under Østsjællands Museum.
gallery icon

Se billedserie

Geomuseum Faxe er et af de mange tilbud under Østsjællands Museum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museet genåbner med gratis kagebord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museet genåbner med gratis kagebord
Faxe - 20. april 2021 kl. 13:03
Af Nikolaj Rasch Skou

Østsjællands Museum, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Geomuseum Faxe og Kulturmuseum slår dørene op onsdag den 21. april, hvor du kan komme og opleve museernes udstillinger.

- Udstillingen Kæmpe Monstre fra tiden før dinosaurernes tid i Faxe har stået klar siden vinterferien, men den seneste coronanedlukning satte alting på pause. Vi har glædet os enormt meget til at kunne invitere publikum indenfor igen, så nu skal det fejres, siger museumsdirektør Peter Gravlund Nielsen.

Det betyder konkret, at den røde løber rulles ud. Og der vil onsdag være gratis kage, kaffe og sodavand fra klokken 11 til 15. Desuden vil den »levende« dinosaur komme forbi i løbet af dagen.

Genåbning af udstillingen Krigen og Klimakrisen på Kulturmuseum Øst, der ligger på Rådhusvej i Faxe, slår også dørene op onsdag den 21. april. Det samme gælder udstillingen Fossiljægernes skatkammer, og her serveres der ligeledes gratis kaffe, kage og sodavand.

I Koldkrigsmuseum Stevnsfort vil der også være beværtning for dem, der kommer for at opleve en guidet tur 18 meter under jordoverfladen i Koldkrigsmuseum Stevnsfort med et pust af Den kolde krig.

Billetter skal bestilles i forvejen og grupperne er højst på ni personer ad gangen. Læs mere og book billet eller gruppetur på hjemmesiden www.oesm.dk/koldkrigsmuseum-stevnsfort/

Husk coronatesten

Der kræves en negativ coronatest for alle over 15 år:

- Vi passer selvfølgelig på vores gæster, så der er krav om en negativ Covid-19-test for alle over 15 år, som er højst 72 timer gammel. Brug af mundbind er nødvendigt indendørs. Der er flere testcentre, som har åbent i området, siger Peter Gravlund Nielsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk