13. december 2017
Basis
Basis
Foto: Lene Nøhr Michelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorvejsmøde hos Unibrew på mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorvejsmøde hos Unibrew på mandag
Faxe - 06. august 2017 kl. 14:32
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Transportminister Ole Birk Olesens (LA) prioritering af kommende danske motorveje, vækker ikke begejstring hos erhvervslivet i det sydsjællandske område.

Motorvejen fra Rønnede til Næstved er slet ikke med på listen over de syv vigtigste motorvejsprojekter, og det forstår Faxe-bryggeriet Royal Unibrews finansdirektør Lars Jensen ikke.

- Infrastruktur er vigtigt for at have nærhed til kunder og leverandører, men også i rekruttering af medarbejdere. Royal Unibrew har en udfordring med at tiltrække medarbejdere, der bor længere væk end eksempelvis Næstved, siger Lars Jensen, der er formand for Komiteen for den Sjællandske Tværforbindelse, som arbejder for motorvejen Rønnede-Næstved-Slagelse-Kalundborg.

Royal Unibrew får mandag besøg af transportordførerne Rasmus Prehn (S), og Kristian Pihl Lorentzen (V) og tidligere transportmister Magnus (S), der er på sommertogt fra Skagen til Gedser, hvor de besøger virksomheder og borgere.

Branchedirektør i Dansk Industri Transport Michael Svane deltager også i mødet.

- Vi har i de sidste år taget en masse gode spadestik i processen med at få motorvejen til Næstved. Det tager tid, og jeg ser ikke den seneste udmelding fra trafikministeren som en lukket dør, men som et oplæg til diskussion, siger Lars Jensen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved lørdag 5. august.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her:

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk