27. september 2020
Louise Mortensen (tv) og Malene Jensen vandt regionsmesterskaberne og skal nu til DM i Skills for SOSU-assistentelever. Foto: Michael Winther-Rasmussen, ZBC
Louise Mortensen (tv) og Malene Jensen vandt regionsmesterskaberne og skal nu til DM i Skills for SOSU-assistentelever. Foto: Michael Winther-Rasmussen, ZBC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Louise og Marlene til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise og Marlene til DM
Faxe - 23. oktober 2019 kl. 15:13
Af Nikolaj Rasch Skou

20-årige Louise Mortensen er i lære som social- og sundhedsassistent i Faxe Kommune.

Det er et drømmejob, som har ført hende og makkeren fra SOSU-skolen ZBC Næstved, 24-årige Malene Jensen, videre til DM i Skills i Bella Center i januar 2020.

Louise Mortensen strålede af glæde med favnen fuld af blomster, da hun og Marlene Jensen vandt regionsmesterskaberne i Skills i Næstved, hvor dommerne ikke var i tvivl om, at de to social- og sundhedsassistentelever havde klaret sig allerbedst.

Louise Mortensen bor i Vordingborg, men Faxe Kommune var hurtigst til at rykke på hendes ansøgning, da hun havde brug for et uddannelsessted. Og det har hun bestemt ikke fortrudt:

- Jeg oplever, at der er styr på tingene, og jeg har oplevet, at alle er gode til at hjælpe os, der er under uddannelse. Ikke mindst ude i praksis, fortæller Louise Mortensen.

- Jeg har altid vidst, at jeg gerne vil hjælpe andre. Være i et job, hvor man har mulighed for at gøre en forskel for borgere, som har det svært, siger Louise Mortensen.

Hun blev sammen med Marlene Jensen afprøvet inden for alle discipliner i deres fag under Skills i Næstved.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved onsdag den 23. oktober.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk