18. april 2019
Det er muligt at købe bogen: Hæklet nordisk julepynt sammen med en kasse med alle de materialer, der skal bruges for at hækle al julepynten i bogen. Bog og kit koster i øjeblikket 1195 kroner, og bogen alene koster 199 kroner. Kittet alene koster 749 kroner, og det hele kan bestilles på Krea Deluxes hjemmeside. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det er muligt at købe bogen: Hæklet nordisk julepynt sammen med en kasse med alle de materialer, der skal bruges for at hækle al julepynten i bogen. Bog og kit koster i øjeblikket 1195 kroner, og bogen alene koster 199 kroner. Kittet alene koster 749 kroner, og det hele kan bestilles på Krea Deluxes hjemmeside. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal håndarbejdssucces: En etage ned og et trin op på markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal håndarbejdssucces: En etage ned og et trin op på markedet
Faxe - 18. september 2018 kl. 20:33
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2015 har søstrene Pia og Heidi Johannesen fra Haslev udlevet deres drøm om at drive deres egen kreative, netbaserede virksomhed: Krea Deluxe, hvor kvaliteten af garnet er højt, og hvor alle opskrifter på det, man kan bruge garnet til, er designet af Pia.

arrow Læs også: Se billeder og video: Nyt kreativt showroom blev indviet med manér

De har netop udgivet en 135 siders bog med opskrifter og inspiration til at lave hæklet nordisk julepynt.

Lige som med de to foregående bøger: Et hæklet teselskab og En hæklet isbutik, er nørklerierne i Hæklet nordisk julepynt holdt i en farveskala af douche farver, som er søstrenes varemærke. Der er opskrifter på alt fra små skinnende fugle med fjer, trommer og trompeter, og små hæklede huse, som man kan stille elektriske fyrfadslys indeni.

- Bogen lever fuldstændig op til vores forventninger. Den er så meget os, og selv om den kun lige er udkommet 7. september, så har vores kunder allerede taget så godt imod den. Det har håndarbejdsmagasinerne også, og nogle af boghandlerne har ligefrem sagt til os, at de har tænkt sig at have fokus på vores bog i deres julekatalog. Det er så stærkt, og vi kan næsten ikke få armene ned, siger Heidi Bach Johannesen.

Krea Deluxe overtog nøglerne til det tidligere bryggeri - som i øvrigt også har lagt lokale til slagteri, grøntpakkeri, glarmestervirksomhed og meget andet gennem tiden, på Houmannsvej 2, i maj.

Lokalerne ligger lige under virksomheden hidtidige domicil på 1. salen, men her er meget mere plads. Som i: rigtig meget mere plads. Søstrene har haft rigtig travlt med at få gjort de mange kvadratmeter til deres egne. Der er lavet nyt gulv, sløjfet afløb midt i gulvet, der hvor de nu blandt andet er ved at indrette et showroom.

-
Vi har på de sidste tre måneder femdoblet efterspørgslen på vores nye bog om nordisk julepynt. Vi lavede et opslag på Facebook lige inden vi gik på sommerferie, hvor vi afslørede, at borgen var på vej, og at man nu kunne forudbestille et eksemplar, og så begyndte bestillingerne ellers at tikke ind, og det har de gjort hele sommeren, selv om det har været så varmt og det ikke lige har været så oplagt at tænke på hverken nørklerier eller julepynt. Det er vi pivstolte af, for i vores branche, så er maj og sommermånederne hele døde normalt, siger Heidi Bach Johannesen.

I det nye domicil på Houmannsvej i Haslev planlægger Krea Deluxe i øvrigt at have åbent på givne datoer, så folk kan komme ind fra gaden og købe. Så er der planer om at indrette et sofarum med et helt garnbibliotek fra gulv til loft, hvor man vil kunne sidde og nørkle, og de populære workshops, som afholdes ind imellem med stor tilslutning fortsætter også. Ellers er virksomheden stadig 100 procent webbaseret.

Artiklen her er bragt i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og Sjællandske Næstved lørdag 15. september.

Du kan købe adgang til at læse mere om søstrene fra Haslevs handelseventyr på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Det koster en 20'er for en dags-adgang.

arrow Strikning er fem trends i én
25. februar 2018 kl. 14:13 Opdateret: kl. 14:13
arrow - Vi følte lidt, vi lagde vejen, mens vi kørte på den
06. oktober 2017 kl. 15:00 Opdateret: kl. 15:58
arrow Krea-søstres hjerter banker for bæredygtighed
26. marts 2016 kl. 17:21 Opdateret: kl. 11:58
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk