19. november 2017
Cirkusdirektør René Mønster Baldoni tager imod alle gæster. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Cirkusdirektør René Mønster Baldoni tager imod alle gæster. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løven Leonardo giver små børn latterkramper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løven Leonardo giver små børn latterkramper
Faxe - 04. august 2017 kl. 13:56
Af Cecilie Hänsch René Baldoni og Daniel Dimitrijevic hilser på alle gæsterne.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken er lidt i tre, og cirkus er kommet til byen. Cirkus Baldoni, der har vinterkvarter i Ulstrup lige på kanten af Faxe og Køge Kommuner, er kommet til pladsen ved Faxe Hallen på sin sommerturné, der har endnu fire uger i sig inden turen går til Færøerne.

- Vi prøver jo bare at være os selv. Og når du kommer her og er gæst i mit telt, så synes jeg jo også, at det er mig, der skal byde dig velkommen. Ikke bare fra manegen, men personligt ved indgangen, siger René Mønster Baldoni.

Det er 15. år, Cirkus Baldoni er på turné. 2016 var det hidtil bedste år; 2017 tegner til at blive bedre. Om det er regnvejret, kollegernes turné-pause eller noget tredje tør René Mønster Baldoni ikke spå om. Han glæder sig bare over, at der er glade gæster under teltdugen.

Engang troede han, at løven Leonardo (som er en hånddukke, René Mønster Baldoni selv styrer som bugtaler) bare skulle være et sjovt indslag en enkelt sæson. Men han blev klogere.

Og også på cirkuspladsen i Faxe er det Leonardos plate vittigheder og let gennemskuelige ordspil, der får de fire til otte-årige til at knække sammen med latterkramper.

- Han er bare så fræk, konstaterer min egen 5-årige smagsdommer.

Spørger man hende, så var det sjoveste den fjollede mand på trampolinen og den høje dame med den lille mand. Kattene kunne gå an, men hun var ikke imponeret af hverken cirkusprinsessen, der hang i et tov fra loftet - eller de fire akrobater, der lavede limbo, poledancing og krops-pyramider.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved fredag 4. august.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk