7. august 2020
Lars Jørgensen (th) har en imponerende karriere bag sig, som blandt andet tæller EM-guld med landsholdet. Nu bliver han tilknyttet som træner på Sydøstsjællands Idrætsefterskole. Foto: René Larsen
Lars Jørgensen (th) har en imponerende karriere bag sig, som blandt andet tæller EM-guld med landsholdet. Nu bliver han tilknyttet som træner på Sydøstsjællands Idrætsefterskole. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars Jørgensen bliver træner i Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Jørgensen bliver træner i Haslev
Faxe - 07. juli 2018 kl. 12:30
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydøstsjællands Idrætsefterskole har en rigtig stærk håndboldlinje med Flemming W. V. Lind, Karina P. Knaack og Lars Nedergaard som trænere, og nu får trænerteamet endnu et trumfkort på hånden. Fra august bliver den tidligere EM-guldvinder og nuværende assistent-træner for kvindelandsholdet i håndbold, Lars Jørgensen nemlig tilknyttet som træner på skolen, og det kommer til at give en ekstra dimension til den allerede velfungerende håndboldlinje.

- Målet er at være de bedste, og vi har mange talentfulde elever der træner målrettet og seriøst fire gange om ugen. Vi har også et rigtig godt team med tre dygtige trænere, der hele tiden har fokus på elevernes udvikling og på både den fysiske og den mentale del af spillet. Men det er klart, at Lars Jørgensen kommer fra allerøverste hylde, og han kommer med en masse knowhow og træningsfif, og så bliver det også spændende for vores elever at møde en træner, der kommer direkte fra en landsholdssamling, siger Lasse Teisner Poder, der er forstander på efterskolen.

Lars Jørgensen glæder sig rigtig meget til at komme i gang med sit nye job på efterskolen, som han kommer til at have ved siden af hvervet som assistent-træner for landsholdet.

- Jeg tror, det bliver skidesjovt og rigtig spændende, og det giver mig en mulighed for at arbejde videre med nogle af de tanker og idéer, jeg har fået igennem et langt håndboldliv, siger han.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk