2. juli 2020
27-årige Karen Barritza har været en del af det kvindelige danske tennislandshold siden 2007 og blandt andet besejret hollænderen Kiki Bertens, der lige nu er nummer syv på verdensranglisten. 1. juli kan Karen Barritza opleves i Haslev Tennisklub sammen med Maria Jespersen. Foto: Dansk Tennis Forbund
27-årige Karen Barritza har været en del af det kvindelige danske tennislandshold siden 2007 og blandt andet besejret hollænderen Kiki Bertens, der lige nu er nummer syv på verdensranglisten. 1. juli kan Karen Barritza opleves i Haslev Tennisklub sammen med Maria Jespersen. Foto: Dansk Tennis Forbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsholdsspillere slår et slag for tennis i Haslev onsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspillere slår et slag for tennis i Haslev onsdag
Opdateret 29. juni 2020 kl. 09:54
Faxe - 29. juni 2020 kl. 09:45
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er gratis tennisskole fra i dag og besøg af landsholdsspillere hos Haslev Tennisklub på onsdag.

I denne uge bliver der spillet danske mesterskaber i tennis i Birkerød, og det kan meget vel være et par nykårede danske mestre, der går på banen i Haslev Tennisklub onsdag 1. juli. Her kommer landsholdsspillerne Karen Barritza og Maria Jespersen nemlig på besøg fra klokken 13, og skal spille et showsæt fra klokken 15.

Karen Barritza var seks- dobbelt mester i damesingle indendørs og var blandt favoritterne til at snuppe udendørstitlen igen søndag, hvilket hun gjorde, og Maria Jespersen er mange- dobbelt mester i double og topseedet i mixeddouble sammen med Christian Sigsgaard fra Næstved.

Ved arrangementet i Haslev vil Karen Barritza og Maria Jespersen træne U14- og U16-spillere, og indimellem er der sat en time af til et opvisningssæt mellem de to danske topspillere.

Der er plads til 32 spillere på træningen - 16 i hver aldersgruppe - tilmelding skal ske via e-mailen kh@tennis.dk og prisen er 150 kroner for to timers træning.

- Der er intet niveau-krav. Vi vil dog prøve at niveauopdele for mere målrettet træning og større udbytte for deltagerne, siger Haslev Tennisklubs formand Flemming Støiholm.

- Invitationen udsendes også bredt til andre Tennis Øst klubber på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster, så der kan blive rift om pladserne, nu alle er hjemme og holde sommerferie.

I det hele taget bliver det en travl tennisuge i Haslev. Besøget af de to landsholdsspillere falder nemlig samtidig med klubbens årlige sommerlejr fra mandag 29. juni til fredag 3. juli.

Her er klubben vært for 40-50 deltagere fra 2. klasse op og, tilmelding sker via hjemmesiden haslev-tennisklub.dk, og det er ganske gratis.

- Tidligere kostede det 675 kroner pr. deltager, men Faxe Kommune har fået en Covid 19-pulje til at aktivere flere børn og unge. Nogle af de penge har vi fået, og det betyder, at vi både kan åbne for flere end de oprindelige 27 børn - og samtidig gøre det gratis, siger Flemming Støiholm.

- Alle er velkomme. Lige meget om du er nybegynder eller øvet, så sikret klubbens tre uddannede trænere, at du får en gode og udfordrende oplevelse og bliver en bedre tennisspiller i løbet af ugen. Vi sætter en ære i at opbygge et fællesskab på tværs af alder og niveau, så lige meget hvor gammel du er eller hvor god du er, så viser vores erfaringer fra tidligere sommercamps, at man sagtens kan få sved på panden og et smil på læben ved tennis, siger han.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk