24. november 2017
45-årig mand fra Faxe er tiltalt for at ville dræbe sin hustru. Han erkender alle forhold men nægter sig skyldig i drabsforsøg.
45-årig mand fra Faxe er tiltalt for at ville dræbe sin hustru. Han erkender alle forhold men nægter sig skyldig i drabsforsøg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde skåret i halsen og stukket i ryggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde skåret i halsen og stukket i ryggen
Faxe - 17. maj 2017 kl. 19:45
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Du skal dø, du skal dø, du skal dø, du skal dø«.

arrow Læs også: Forsøgte at dræbe sin hustru: Seks års fængsel

Den spinkle kvindes stemme nærmest messer ordene.

- Det var det eneste, han sagde. Igen og igen mens han savede mig i halsen med kniven.

Hun sidder i vidneskranken i retssal 6 i Retten i Næstved. Selvom hun fik en kniv for struben, blev skåret i højre side af halsen, så stukket gentagne gange i ryggen og siden blev skåret dybt i venstre side af halsen, overlevede hun.

- Jeg kan løbe og jeg kan tale og det er jeg dybt taknemmelig for. Men jeg sover ikke ret godt, og jeg har svært ved at huske, hvad jeg lavede i går, fortæller hun.

Ved et andet bord i retssalen sidder gerningsmanden. Hendes ægtefælle. Han erkender at alt er sket, som det fremgår af anklageskriftet. Han mener bare ikke, der var tale om et drabsforsøg der om aftenen 22. december cirka klokken 19 i køkkenet i parrets hus.

- Nej, jeg ville ikke dræbe hende. Jeg ville bare skade hende. Hun ville jo ikke være sammen med mig mere. Jeg ville gøre hende ondt, forklarer han i retten.

Den 45-årige blev anholdt i indkørslen kort efter. Han har siden siddet varetægtsfængslet. Nævningetinget træffer deres afgørelse i sagen enten fredag 19. maj eller fredag 9. juni.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge onsdag 17. maj og i Sjællandske Næstved torsdag 18. maj.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Når mænd ser drab som eneste løsning
17. maj 2017 kl. 21:46 Opdateret: kl. 11:41
arrow 44-årig sigtet for drabsforsøg med køkkenkniv
23. december 2016 kl. 11:38 Opdateret: kl. 12:38
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk