28. februar 2020
Ole Vinther spiller sine store dansktop-hits i Terslev Hallen ved Madfællesskabets fest 4. september klokken 17.30. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Ole Vinther spiller sine store dansktop-hits i Terslev Hallen ved Madfællesskabets fest 4. september klokken 17.30. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til halfest med Ole Vinther

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til halfest med Ole Vinther
Faxe - 23. august 2019 kl. 13:08
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Madfællesskabet har Ole Vinther på plakaten 4. september i Terslev Hallen - og så er der oktoberfest!

Første gang kom der 72 til stegt flæsk med persillesovs, og Madfællesskabet i Terslev er nu klar med sit andet arrangement 4. september klokken 17.30, hvor der inviteres til fællesspisning med musik i Terslev Hallen.

Maden kommer igen fra Brugsen i Terslev, og menuen er denne gang kamsteg, kyllingebryster, salat og kartofler med drikkevarer til indkøbspriser fra Brugsen.

- Det handler om at gøre noget non-profit for sammenholdet i byen, så vi tager bare 50 kroner for voksne og 30 kroner for børn fra 4 til 12 år, siger hallens formand Michal Labuz, der er en del af den fem personer store arrangørgruppe, som også tæller Lene, Rikke, Siv og mekaniker-Harry.

- Lige omkring klokken 18 får vi musik med Ole Vinther fra Terslev, der nu for tredje gang ligger nummer et på dansktoppen. Der er mange, som ikke har mødt ham, og han glæder sig til at underholde med et sammendrag af de ting, han har skrevet, instrumental-numre og selvfølgelig de tre hitsingler fra de seneste to år, fortæller Michal Labuz, der er fra Haslev, men har boet i Terslev siden 1978.

Og det gør, at han kender til de foreninger, der er i Terslev.

- Vi går nu sammen om at lave et brag af en oktoberfest den 5. oktober. Det er helt nyt, men konceptet for maden er det samme, og vi har lagt deltagerprisen på 125 kroner for maden og underholdning, 25 kroner for øl, 10 kroner for vand og 50 kroner for en flaske vin. Billetterne kommer til salg i hallen ved festen 4. september, siger Michal Labuz begejstret.

Billetterne til Madfællesskabets fest med Ole Vinther sælges naturligvis i Brugens i Terslev frem til den 29. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk