9. juli 2020
Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpestort børneloppemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpestort børneloppemarked
Faxe - 11. august 2019 kl. 12:07
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en sand fornøjelse at slentre ned gennem den øverste del af Jernbanegade lørdag formiddag, hvor der var fyldt med børn og voksne på jagt efter en god handel.

Dukker, biler, bøger, brætspil, dragter og sværd til rollespil og masser af andre ting, man kan lege med, var lagt op på handelsbordene, mens dukkevogne og huse, racerbaner og sågar en stor grøn vinballon havde fundet vej til asfalten.

- Du kan få den for en 10'er, siger familiefaren Martin Carlsen om prisen på Rasmus Klumps kæmpestore finde-bog, hvor man kan lede efter forskellige figurer og læse, hvad de hedder.

- Mange af tingene bliver solgt meget billigt, og det er der en god læring i at forstå, hvor hurtigt legetøj falder i pris, men det har stadig stor brugsværdi, ligesom alle mine gamle tegneserier, jeg har gemt derhjemme, siger Martin Carlsen.

Familien Cubbin har været med på børneloppemarkedet hver gang, og i 2018 tjente de lige omkring 1.000 kroner på deres stand.

- Flere af tingene bliver solgt for en eller to kroner. Det er lidt synd for børnene, der gerne vil have noget for deres legetøj. Det bliver et byttemarked, og det er jo godt nok, at tingene kan genbruges i stedet for at blive smidt ud, mener Claus Cubbin.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk