12. maj 2021
The Betty Quartet spiller på Hesede Hovedgård lørdag 26. september fra klokken 20 til 22. Foto: Henrik Delfer
The Betty Quartet spiller på Hesede Hovedgård lørdag 26. september fra klokken 20 til 22. Foto: Henrik Delfer
Foto: Henrik Delfer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz og tapas på hovedgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz og tapas på hovedgården
Faxe - 21. september 2020 kl. 10:35
Af Cecilie Hänsch

Kit Kjølhede og Claus Krüger har en alenlang liste med idéer til events og arrangementer på Hesede Hovedgård. Der skal summe af liv; om det så er på grund af en kunst-udstilling, en intimkoncert, wine-makers dinner eller noget helt fjerde.

Mens hovedhuset sommeren igennem har været velsignet med utallige overnattende gæster, så har det på grund af corona-restriktioner været meget småt med de kulturelle arrangementer i de historiske stuer.

Det skal der ændres på nu:
Lørdag 26. september byder værtsparret indenfor til jazz og tapas.

Jazz-orkesteret The Betty Quartet har lovet at stille op i bedste opstilling med sit bedste udvalg af melankolsk, instrumental jazz komponeret af Betty Magnussen.

Kit Kjølhede og Claus Krüger har til gengæld lovet at finde guf frem fra både køkken og vinkælder.

- Da vi åbnede sidste år, nåede vi at holde fem udstillinger hen over sommerhalvåret, men sådan skulle det så ikke være i år. Vi vil meget gerne invitere indenfor til flere kunst- og kulturarrangementer, men formatet bliver lidt anderledes. Før vi flyttede ind, begyndte vi på at skrive en liste over alle de ting, vi gerne vil bruge huset til. Vi har allerede nået en del - såsom udstillinger og vin-middage - men vi har stadig ting på listen, som vi slet ikke har taget hul på endnu. Og listen bliver løbende udvidet med egne og andres gode idéer, fortæller Kit Kjølhede.

Der serveres tapas og vin fra klokken 18, musikken spiller fra klokken 20 til klokken 22.

På grund af corona er der maksimalt plads til 35 gæster til arrangementet; billetter kan købes på hjemmesiden www.billetto.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk