23. oktober 2021
Johs. Møllers Maskiners nybyggede domicil i Rønnede er hovedsæde for forhandling og service på entreprenørmaskinerne fra Liebherr. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Johs. Møllers Maskiners nybyggede domicil i Rønnede er hovedsæde for forhandling og service på entreprenørmaskinerne fra Liebherr. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: JMM ligger perfekt i Symbiosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

JMM ligger perfekt i Symbiosen
Faxe - 09. oktober 2021 kl. 12:51
Af Nikolaj Rasch Skou

Efter 50 år på Industrivej er Johs. Møllers Maskiner rykket til det nye domicil ved Sydmotorvejen, hvor der er nem adgang for kunder og medarbejdere.

Flere hundrede mennesker var fredag eftermiddag samlet i Symbiosen 3-5 i Rønnede hos JMM Group, der nok er bedre kendt som Johs. Møllers Maskiner.

Anledningen var indvielsen af det helt nye domicil, som efter 50 år på Industrivej 9 er rykket helt ud til Sydmotorvejen i det nye industriområde.

- Vi er gået fra 5.000 til 25.000 kvadratmeter, hvor vi foreløbig bruger cirka halvdelen. Det gør, at logistikken fungerer meget bedre, og det giver en mere effektiv drift og gode forhold for vores kunder og 38 medarbejdere. Vi har bygget her, fordi Rønnede ligger centralt på Sjælland, og en stor del af vores arbejdskraft kommer hertil sydfra, siger Leif Petersen, der for 38 år siden blev ansat som montør og i dag er salgsdirektør for Johs. Møllers Maskiner i Rønnede, som hans far, Ejnar Petersen, åbnede i 1971.

En høj bygning

Leif Petersens kontor ligger 10 meter over jorden i det nye domicil.

Heroppefra er der en fantastisk god udsigt til Skovtårnet, men den nye arbejdsplads for de 38 medarbejdere er faktisk kun høj nok.

- Når vores montører og entreprenørmaskinmekanikere klargør og reparerer kundernes store maskiner fra Liebherr, så har vi brug for hele den højde, hallen har, siger han og peger op imod de enorme 10-ton-kraner, der går på tværs af hallen helt oppe under loftet.

Ude foran det nye domicil kunne man også møde mange af JMM Groups leverandører, blandt andre helt lokale Sjællands Erhvervsbeklædning, SJEB, og Maskinfabrikken JST og KST Kølkær Stål & Teknik, der er leverandører af både små og kæmpestore skovle, som bliver nøjagtig tilpasset Liebherr-maskinerne.

Man kunne også møde Sitech, der er specialister i det 3D gps-udstyr, som tilkøbes de på de store entreprenørmaskiner.

- Det har stor betydning i den verden, vi lever i, hvor der er mangel på maskinførere. Det er afgørende, at vi får skruet effektivitet af maskinen op på et højt niveau. Og du kan samtidig dokumentere overfor kunden, præcist hvor og i hvilken højde og dybde, gravearbejdet er udført, siger Sitech Danmarks direktør, Bent Laursen.

Farvel til kaptajnen

De mange gæster var ikke kun kommet for at indvie de nye lokaler i Rønnede.

Receptionen var nemlig også Hans Holms farvel som administrerende direktør i JMM Group, hvor han efter 25 års tjeneste 1. januar 2021 gik fra borde som kaptajn.

Samtidig blev han firmates bestyrelsesformand, fortalte den nye JMM-direktør, Jan Møller, i sin tale, der rummede mange maritime metaforer.

JMM Group har i alt 200 ansatte i Danmark, der importerer, reparerer og klargør de store maskiner fra Liebherr i Tyskland.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk