15. august 2020
Brandbilen var som sædvanlig et populært indslag hos deltagerne, da sommerens fodboldskole i Faxe Boldklub blev afsluttet på sædvanlig våd facon. Foto: Claua Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Brandbilen var som sædvanlig et populært indslag hos deltagerne, da sommerens fodboldskole i Faxe Boldklub blev afsluttet på sædvanlig våd facon. Foto: Claua Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem var det der vand(t) i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem var det der vand(t) i dag
Faxe - 03. juli 2020 kl. 19:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en tradition, at DGI's fodboldskole i Faxe Boldklub afsluttes med en våd og vild vandkamp, og sådan var det også, da 94 deltagere plus trænere og ledere rundede årets udgave af.

- Vi har jo mange gengangere, så de fleste vidste godt, at fredag eftermiddag står i vandkampens tegn. Og heldigvis har vi godt vejr, siger Faxe Boldklubs formand Peter Dyrstrøm.

Efter at Brand & Redning havde spulet de unge fodboldspillere godt og grundigt, fortsætte de intense kampe med både vandpistoler, -flasker, -spande, kegler og nærmest alt, der kunne rumme en gang kold og flydende ammunition.

Vandkampen sluttede i det store og hele uafgjort, men der var alligevel nogle, der kunne synge »Hvem var det der vandt i dag«.

Fredag formiddag spillede deltagerne nemlig VM-turnering i tre forskellige aldersklasser, og det sluttede med guld til Spanien, Argentina og Elfenbenskysten, mens England vandt torsdagens Olympiske Lege.

- Der var konkurrencer i direkte frispark med mur, en forhindringsbane, præcisionsspark, fodbolddart og hårdeste spark, siger Peter Dyrstrøm, der sprang sidstnævnte konkurrence over.

- Det hårdeste spark var vist på 82 kilometer i timen, siger formanden, der glædede sig over, at det lykkedes at afholde årets fodboldskole på trods af coronaen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk