21. marts 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hitparaden gik rent ind hos publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hitparaden gik rent ind hos publikum
Opdateret 17. september 2018 kl. 11:36
Faxe - 15. september 2018 kl. 15:14
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tricket til at lave en god fest er at ramme den helt rigtige stemning, og der er ikke nogen opskrift, der virker hver gang. Alle mennesker er nemlig forskellige, så det gælder om at ramme den rigtige sang på det rigtige tidspunkt, og fredag aften i Roholte Forsamlingshus beviste Team Evergreen, at det er noget, de kan til fingerspidserne.

Det ene hit efter det andet strømmede ud igennem højtalerne, og sætlisten dækkede alt fra Shu-bi-dua til Sanne Salomonsen og fra Smokey til Freddie Mercury. Og det var noget, der kunne få folk på dansegulvet.

- Det handler om rutine, erfaring og om næsetippen. Vi har et stort repertoire, som vi bladrer igennem indtil vi rammer publikum, fortæller Jesper Mortensen, der spiller trommer og deltager i vokalen i Team Evergreen.

Trioen spiller dansepop, og det vigtigste er, at det er musik, man både kan synge med på og danse til.

Jeg er gået fra at elske at spille en bestemt stilart, til at elske en bestemt stemning. For mig er det ligegyldigt, om vi spiller disko eller Himmelhunden, så længe folk har det sjovt, for vi spiller for, at publikum kan have en fest, siger Stefan Holbek, der er forsanger og guitarist.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved mandag den 17. september. Du kan se alle billederne ved at klikke på billedet over artiklen.

Du kan også købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk