24. juli 2019
1. september 2018 overtog Martin og Sisse Labuz Andersen forpagtningen af Haslev Bio efter Jan Knudsen (billedet). Weekendens indbrudsforsøg har nu fået dem til at hyre en vagt. Foto: Jørgen C. Jørgensen
1. september 2018 overtog Martin og Sisse Labuz Andersen forpagtningen af Haslev Bio efter Jan Knudsen (billedet). Weekendens indbrudsforsøg har nu fået dem til at hyre en vagt. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Bio har hyret en vagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Bio har hyret en vagt
Faxe - 14. marts 2019 kl. 15:26
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Avisen omtalte onsdag de to episoder lørdag og søndag aften ved Haslev Bio, hvor en hundelufter lørdag klokken 22.15 så en ung mand i klatre op ad trinene til operatørrummet på bagsiden af biografen, imens tre andre stod ved en sort BMW nedenunder ham.

Klokken 21.50 søndag blev den samme bil set ved Haslev Bio, og de to hændelser har skabt frygt for, at der kunne komme et indbrud eller lignende.

- Trinnene op til operatørrummet er nu skåret ned af væggen. Efter to indbrudsforsøg tager vi ingen chancer. Hverken i forhold til vores gæster, vores ansatte eller os selv. Ingen skal føle sig utrygge i vores biograf, derfor har vi nu hyret en vagt, som vil sørge for tryghed og sikkerhed i biografen. Og han er sød, hvis du er, siger Sisse Labuz Andersen, der driver Haslev Bio sammen med sin mand Martin Labuz Andersen.

På Haslev Bios Facebookside tilkendegiver biografgængerne, at det er »super ærgerligt, at det er nødvendigt«. Og at »det er et godt initiativ, men trist, at det er nødvendigt«.

- Det håber vi bestemt heller ikke, at det er. Vi har hyret vagten for at skabe tryghed, især for vores ansatte, når vi ikke selv er på arbejde. Det skulle gerne være en midlertidigt løsning, siger Sisse Labuz Andersen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk