2. august 2021
Foto: Lars Ole Andersen, Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

Foto: Lars Ole Andersen, Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Harmonikasammenstød med tre biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harmonikasammenstød med tre biler
Faxe - 19. juni 2021 kl. 12:00
Af Lars Ole Andersen

Et harmonikasammenstød fredag eftermiddag med tre biler ved Værløse nord for Faxe betød, at Rute 209 Køgevej ved Tokkerupvej var totalt spærret i en times tid, imens rednings- og oprydningsarbejde stod på.

Meldingen, som lød på færdselsuheld med fastklemte, alarmerede Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, og ambulance og politi kom frem til stedet klokken 14.36.

Sammenstødet skete sandsynligvis på grund af, at en venstre svingende bilist på Køgevej i nordgående retning, skulle svinge ind ad Tokkerupvej.

Den forreste bil fik en mindre påkørsel bagfra med mindre materiel skade til følge. Værst gik ud over en ladvogn, som var nummer to i sammenstødet, og for den tredje mindre personbil var sammenstødet så kraftigt, at hele bagenden på ladvognen blev smadret, og den bagfrakommende personbil fik fronten helt smadret, så begge airbags blev udløst i kabinen.

Føreren af ladvognen blev i den tilkaldte ambulance undersøgt for piskesmæld, men yderligere var heldigvis ikke nødvendigt. Ingen andre implicerede personer kom noget alvorligt til, ud over chokket ved hændelsen. Ambulancen kørte fra skadestedet uden videre indsats.

Det tilstedeværende politi fik oplysninger fra de implicerede parter, og herefter blev skadestedet ryddet, så trafikken på Køgevej igen kunne fungere normalt.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk