26. maj 2020
Goosetown Jazzband er centrum for endnu en jazzaften på Kultunariet sammen med Ældresagen. Pressefoto
Goosetown Jazzband er centrum for endnu en jazzaften på Kultunariet sammen med Ældresagen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Goosetown er på pletten: Ny jazzaften i Kultunariet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Goosetown er på pletten: Ny jazzaften i Kultunariet
Faxe - 05. oktober 2019 kl. 12:38
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Ældresagen i foråret afholdt jazzaften på Kultunariet i Haslev, blev det en forrygende succes. Det var lidt af en »prøveballon«, men det lå hurtigt i luften, at arrangementet sagtens tåler en gentagelse.

Derfor arrangerer Ældresagen Haslev igen en jazzaften med det samme orkester, Goosetown Jazzband, i Kultunariet i Søndergade fredag den 25. oktober klokken 19-21.

Goosetown Jazzband er et jazzorkester i helt traditionel stil og besætning, som i mange år har spillet lokalt i det sydøstlige Danmark. De har dog også været lidt ude i den »store verden«, hvor de har spillet i blandt andet spillet i Rom, Paris, Nairobi, New Orleans, Prag og Hjertebjerg.

Goosetown Jazzband består af en grundstamme, som er godt sammenspillet. Fritz Bredskov, Finn Christiansen og Erik Søndergaard har været med i mange år. Senere er Peer Bøge og Finn Hjelm Jacobsen stødt til, og nyeste skud på stammen er Jørn Nørredal, der med sin trækbasun har spillet landet tyndt i en lang årrække.

Sammen spiller de intens, swingende, traditionel jazz med mange sangnumre med Peer Bøges karakteristiske stemme. Musikken tager udgangspunkt i det klassiske repertoire med inspiration fra og dyb respekt for den musik, som Papa Bue's Viking Jazzband og Liller skabte i 50'erne og 60'erne.

Biletter koster 125 kroner for medlemmer af Ældresagen og 150 kroner for ikke-medlemmer, og prisen er inklusiv en sandwich, og så kan der naturligvis købes drikkevarer.

Man kan tilmelde sig med betaling på MobilePay 48421, og på netbank 1551 5750460364 senest den 16. oktober klokken 11.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk