26. januar 2020
Erik greve Danneskiold-Samsøe tror på, "at miraklernes tid ikke er forbi". Men sker der ikke noget de næste par dage, er han indstillet på at flytte fra Gisselfeld, og så forlader han Danmark, så meget er sikkert.
Erik greve Danneskiold-Samsøe tror på, "at miraklernes tid ikke er forbi". Men sker der ikke noget de næste par dage, er han indstillet på at flytte fra Gisselfeld, og så forlader han Danmark, så meget er sikkert.
Foto: Allan Grasberger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gisselfeld-greven forlader Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gisselfeld-greven forlader Danmark
Opdateret 01. juli 2010 kl. 12:13
Faxe - 29. juni 2010 kl. 07:20
Af Allan Grasberger
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Den 65-årige Erik greve Danneskiold-Samsøe, som har ligget i åben krig med skiftende bestyrelser for Gisselfeld gennem de seneste 12 år, er nu mere eller mindre klar til at flytte fra "slottet".

Senest torsdag den 1. juli skal han være ude. Og som det sædvanligvis er ved fraflytninger af lejeboliger, skal der også her foretages et syn for at sikre, at stedet er efterladt, som det skal være - og for at sikre, at greven har taget alt med, som er hans private ejendom.

Det syn foregår onsdag den 30. juni.
arrow Læs også: Greven skal af med 200.000 kr.
Håber på mirakel
Til Sjællandske Medier siger greven dog, at "miraklernes tid jo ikke er forbi".

- Men hvis der ikke opstår noget inden da, så bliver jeg jo nødt til at flytte, siger Erik greve Danneskiold-Samsøe, som erkender, at det bliver en "speciel dag" at skulle sige farvel til stedet.

- Men det bliver i hvert fald ikke i Danmark, jeg skal bo. Sagen er blevet så elendigt behandlet, og jeg kan ikke pege på ét sted, hvor det gamle testamente er blevet behandlet med respekt. Jeg er skuffet over retsvæsenet og over myndighederne, siger Erik greve Danneskiold-Samsøe.

Hvor han præcist kommer til at bo, vil han ikke røbe, men det bliver med stor sikkerhed Sverige - så meget vil han dog fortælle.
arrow Grevens pension: 308.000 kroner om året
10. maj 2011 kl. 15:41 Opdateret: kl. 13:35
arrow Greven trækker sagen fra Højesteret
31. marts 2011 kl. 07:05 Opdateret: kl. 08:46
arrow Gisselfeld-strid fortsætter
02. januar 2011 kl. 08:00 Opdateret: kl. 14:39

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk