9. juli 2020
Trods regnen flere gange i løbet af lørdagen - så bakkede rigtig mange op om Karise Byfest med byløb, cirkus, og masser af fed musik.		Foto: Eli Jacobi Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Trods regnen flere gange i løbet af lørdagen - så bakkede rigtig mange op om Karise Byfest med byløb, cirkus, og masser af fed musik. Foto: Eli Jacobi Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere festede på trods af regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere festede på trods af regnen
Faxe - 12. august 2019 kl. 13:57
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er desværre igen et mindre underskud, men byfesten i Karise med Chanda & Boomerang fortsætter også i 2020.

- På trods af regnen, der nærmest er en tradition, så havde vi faktisk flere deltagere end i 2018. Der har været omkring 250 børn og voksne i gennemsnit både om dagen og aftenen, siger Karise Håndværker- og Borgerforenings formand Pilon Foghmar dagen derpå.

- Vi laver en byfest, der favner bredt, så der er noget for alle aldre, og da festen er gratis, kan familierne gå til og fra hele dagen. Det er rimlig genialt, syntes vi selv, siger Pilon Foghmar og fortæller, at der ligesom i 2018 også i 2019 er blevet skruet yderligere op for musikbudgettet.

- Vi skal have noget, som trækker folk til. Og det gjorde Abba-bandet Dancing Queen bestemt, men det var altså - igen - Chanda & Boomerang, som fik folk i teltet til at fare ud og begynde at danse i det våde græs, da de gik på scenen klokken 21.40. Jeg havde faktisk tænkt mig, at det blev sidste år, de skulle lukke byfesten, men det bliver det ikke, siger Pilon Foghmar og griner.

Målet er at lave gode byfester med god musik, så rygtet breder sig til nabobyerne, men der er et stykke vej endnu. Underskuddet var 27.500 kroner efter 2018, og der vil også være et mindre underskud på Karise Byfest her i 2019.

- Det vidste vi sådan set godt, at der nok ville blive, fordi vi igen satte budgettet op. Vi har dog solgt mere mad og drikke i år, og det eneste der vil kunne ændre økonomien er, hvis der kommer endnu flere til festen, for den fortsætter naturligvis, siger formanden, der hele søndagen og også i dag rydder op sammen med de seks bestyrelsesmedlemmer i Karise Håndværker- og Borgerforening og et lige så mange frivillige.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk