20. oktober 2018
Der er godt nok kønt i Faxe Ladeplads. Og hvis husejerne opper sig, så kan der også komme hurtigt internet. Tilmeldingfristen udløber om en uge. Foto: Kathrine Harvey
Der er godt nok kønt i Faxe Ladeplads. Og hvis husejerne opper sig, så kan der også komme hurtigt internet. Tilmeldingfristen udløber om en uge. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fiber-tilmeldingen halter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fiber-tilmeldingen halter
Faxe - 06. december 2017 kl. 16:15
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når 400 husstande har tilmeldt sig, så er der en forretning for Fibia.

Det er hurtigt internet, der er tale om. Fibia er Seas-Nve's bredbånds-selskab - og det er 400 husstande inden for tre afgrænsede områder i Faxe Ladeplads, der har til og med fredag 15. december til at melde sig til tilbuddet om at få internet, der både er stabilt, hurtigt - og har plads til både upload og download.

- Når jeg er i Faxe Ladeplads, så lyder det som om alle gerne vil have det - men når jeg kigger på antallet af tilmeldinger, så hænger det godt nok i bremsen, siger Johnny Aaberg.

Han er konsulent i Fibia, og er tovholder for »projektet« i Faxe Ladeplads.

- Lige nu er der 173, der har tilmeldt sig, og det er simpelthen ikke nok til at vi går i gang, forklarer han.

En af ildsjælene, der prøver at få flere med »på vognen«, er Karl-Jørgen Ovesen. I en alder af 70 vil han ikke undvære internettet.

- Og det er da irriterende, hvis forbindelsen ryger. Derfor håber jeg at mange vil være med. På informationsmødet torsdag aften skulle det i hvert fald være muligt at få svar på alle sine spørgsmål, siger han.

Der er informationsmøde på Hylleholt Skole torsdag 7. december klokken 18.30.

Artiklen her er en lettere forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge tirsdag 7. december.

Du kan læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk