24. september 2020
Man kan sagtens lade sig inspirere af krea-søstrenes kreationer til at springe ud i egne hæklede påsketing. For eksempel et hæklet gækkebrev. Foto: David Berring
gallery icon

Se billedserie

Man kan sagtens lade sig inspirere af krea-søstrenes kreationer til at springe ud i egne hæklede påsketing. For eksempel et hæklet gækkebrev. Foto: David Berring
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få inspiration: Lad påsken pynte på din egen måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få inspiration: Lad påsken pynte på din egen måde
Faxe - 20. april 2019 kl. 15:36
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi holdt i kø ved Hamborg forleden, min søster og jeg, og vi blev nødt til at stå ud af bilen og tage billeder, for vi blev så inspirerede af, hvordan tyskerne dekorerede deres træer med påskeæg. Vi burde lære noget af tyskerne. Jeg havde en kunde forleden, som jeg åbenbart havde skabt en forestilling i mit hoved om havde påskeæg hængende i sit store flotte magnoliatræ. Det havde hun slet ikke, men jeg er gået forbi det træ så mange gange, så jeg må have forenet træet med min fantasi om hængende påskeæg, siger Heidi Bach Johannesen, der ejer og driver Krea Deluxe på Houmannsvej i Haslev.

De er på gaden med endnu en bog til hæklefolket: Hæklet Nordisk Påskepynt, og her kan man sammen med dem og deres finurlige opskrifter give sig i projekter til påsken. - Vores opskrifter kan lige så godt bare være til inspiration for projekter, man selv giver sig i kast med. Så kan man måske finde de ting, man skal bruge i supermarkedet eller hjemme i gemmerne hos én selv, siger Heidi Bach Johannesen.

Opfordringen er hermed givet videre.

Webshoppen har døgnåbent. Hvis man er interesseret i at få idéer og komme i rigtig god tid med næste års påskepynt, så kan bogen Hæklet Nordisk Påskepynt erhvervs for 199 kroner.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk