3. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det nøgne ufarlige ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nøgne ufarlige ansigt
Opdateret 10. november 2017 kl. 17:46
Faxe - 10. november 2017 kl. 15:08
Af Nikolaj Rasch Skou

Pia Kjærsgaards mand, Henrik Thorup, der er Dansk Folkepartis spidskandidat ved valget til Region Hovedstaden, havde torsdag fuld opbakning hos partiet på Christiansborg til sit forslag om at forbyde læger med stort fuldskæg på hospitaler.

Den udmelding fik Liberal Alliances byrådskandidat i Faxe Kommune, Morten Haupt-Hansen, til at spørge DF-kandidaten i Faxe Kommune og Region Sjælland, Lars Folmann:

- Mon Folmann støtter sine partifæller i denne sag?

Spørgsmålet blev stillet på Facebook i gruppen »Fri politisk debat i Faxe Kommune«, og da Lars Folmann ikke svarede der, spurgte avisen ham, om han var enig med partitoppen, eksempelvis Peter Skaarup (DF) der til Berlingske blandt andet havde udtalt:

-En læge bør fremstå tryghedsskabende og neutral.

Lars Folmann svarer i en e-mail til avisen:

- Jeg er enig med partitoppen i, at man ikke skal skræmme børn på vores hospitaler! Om det så er operationsmasker, langt skæg eller klovne, der virker skræmmende, så mener jeg, man bør nærme sig hvert enkelt barn på barnets vilkår! Dog mener jeg, at alle, børn som voksne må assimileres til at tåle det nøgne blodfattige europæiske ufarlige ansigt, der kendetegner den typiske dansker!

I samme e-mail linkede Lars Folmann til en artikel hos DR om, at Henrik Thorup fredag middag nu havde trukket sit skægforbudsforslag tilbage med følgende udtalelse til DR:

- Jeg mener stadig, at det er en uskik og noget, som kan skabe utryghed.

Baggrunden for Morten Haupt-Hansens spørgsmål om skægforbuddet, var naturligvis, at Lars Folmann fører valgkamp med sloganet »mere skæg i byråd og region«.

Ligesom han på en af sine valgplakater fremstår med sit fuldskæg i Stauning-stil ledsaget af teksten:

»Folmann - eller forvaltningkaos«, der igen hænger sammen med hans motivation for at stille op til valget:

- Det var en bemærkning fra en næsvis embedsmand om, »at jeg jo bare selv kunne stille op, hvis jeg ikke var tilfreds med måden de forvaltede på«, der fik mig til at blande mig i lokalpolitikken i Faxe Kommune, skriver han på Dansk Folkeparti Faxes hjemmeside.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk