12. august 2020
Dalby G & IF har en meget aktiv håndbold-afdeling med aktive i alle aldre. Bag dem står en engageret og aktiv flok frivillige. Foto: Dalby G & IF
gallery icon

Se billedserie

Dalby G & IF har en meget aktiv håndbold-afdeling med aktive i alle aldre. Bag dem står en engageret og aktiv flok frivillige. Foto: Dalby G & IF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Den uundværlige duo« indstillet til sportshæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Den uundværlige duo« indstillet til sportshæder
Faxe - 09. januar 2020 kl. 15:23
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev Mette Paabøl Rytsel fra Virum-Sorgenfri Tennisklub, der forleden blev kåret som »Årets Energibundt« i Boxen i Herning bed DRs store Sport 2019-show.

Men det kunne også have været ægteparret Jette og Kjeld Roslind. For i efteråret satte Sportsligt Udvalg i Dalby G & IF sig sammen for at skrive en indstilling til netop den pris.

Indstillingen bakkes helt aldeles op af formanden for Dalby Håndbold, Ole Jensen.

- Vi kan slet ikke undvære dem. De er guld værd for klubben. Og vi har gjort det til en god vane at huske at indtille, når vi synes, der er nogen, der fortjener hæder, siger Ole Jensen.

For få år siden var det hele håndbold-afdelingen, der blev kåret som årets klub i Håndbold Region Øst.

- Vi baserer os jo på frivilligt arbejde og har brug for alle hænder. Men med Jette og Kjeld er det helt specielt. De kender klubben til fingerspidserne - og kan få det hele til at fungere, siger Ole Jensen.

Da der forleden blev uddelt »Årets Priser« ved Sport 2019 i Herning, var det enkeltpersoner, der blev hædret. Men sportsligt udvalg i Dalby G&IF har gode argumenter parat til, hvorfor Jette og Kjeld Roslind kun kan indstilles samlet:

»Kjeld og Jette Roslind kan ikke indstilles hver for sig. De er i sig selv en institution, og indbegrebet af det fællesskab som Dalby G&IF præsterer. De tager fri fra arbejde for at skære frugt til håndboldskolen. Til påsketuren laver de aftenbuffet til 100 personer som de medbringer, så børnene ikke behøver at tage en madpakke med. Om klokken er 7 om morgenen eller 9 om aftenen, så står de til rådighed for at hjælpe. Det er dem der får hjulene til at dreje rundt, og det er dem der sørger for at vi andre - trænerne, kan have overskud, tid og energi til, at alle børnene i Dalby bliver fyldt med gode oplevelser og inkluderes i det sporten er bedst til - fællesskab.

De er bare énere!«

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagladet Køge onsdag 8. januar og i Sjællandske Næstved torsdag 9. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang til alle betalte dele af sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk